Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Felfrissülhetünk a budapesti közparkokban

Rate this item
(1 Vote)

A napokban beköszöntött az igazi forró nyár, sőt mondhatjuk, hogy egy csapásra megérkezett és tombol. Kevesen tudják, hogy a FŐKERT Nonprofit Zrt. nem csupán zöldterületek fenntartásával és megóvásával foglalkozik, hanem az épített környezeti elemként definiált ivó-, dísz- és szökőkút üzemeltetéséért is felel. Április közepétől-október végéig működtetik a kiemelt zöldfelületeken, parkokban, játszótereken található több mint 100 szökőkutakat, dísz kutakat, csobogókat, ivókutakat.

A FŐKERT Nonprofit Zrt. kezelésébe tartozó zöldterületek öntözésére használt víz ivóvíz minőségű! Amennyiben a hőség miatt szükségessé válik, a FŐKERT Nonprofit Zrt. valamennyi munkatársát meg lehet kérni, hogy nyissák ki a csapot, biztosítsanak lehetőséget a parklátogatók, gyerekek felfrissülésére. 

A FŐKERT dolgozói folyamatosan öntözik a kiemelt zöldterületeket, és emellett a játszóterek hűtéséről - szükség esetén naponta többször is - gondoskodnak. Fontos azonban tudni, hogy a fővárosi szökőkutakban tilos fürdeni, ezért megkérjük a lakosságot, hogy még ezekben a forró napokban se hűsöljenek a budapesti szökőkutakban!

FŐKERT Nonprofit Zrt.

Last modified on Thursday, 11 June 2015 09:04

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Dolgos kezek
Az iskola
Már állnak a házak
Régi újhegyi kép
Régi kép
A Mély tó
Lakótelep a világ végén
Folyik az építkezés
Épül a lego-ház

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia