Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kenderültetvényt találtak egy kőbányai erdőben

Rate this item
(2 votes)

A X. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást M. Dániel Gábor 25 éves budapesti lakos ellen. A Rákosmenti Mezei Őrszolgálat munkatársai 2014. október 14-én bejelentést tettek a rendőrségen, hogy a X. kerületi Lovasvölgyi út melletti erdőben rendezett, gondozott kábítószergyanús növénycsoportot találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai rövid időn belül a helyszínre érkeztek, ahol megkezdték az adatgyűjtést és a helyszínbiztosítást. A rendőrök a bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként megállapították, hogy a szakértő előzetes véleménye alapján kannabisznak minősülő - növénycsoportot egy budapesti férfi, a 25 éves M. Dániel Gábor gondozza. A férfit 2014. október 14-én 18 óra 35 perckor Budapest XVII., Kaszáló utcában a kőbányai rendőrök elfogták, majd a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányságára előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Az M. Dániel Gábor tartózkodási helyén megtartott házkutatás során a nyomozók további kábítószergyanús anyagot, nagy mennyiségű készpénzt és az anyag terjesztéséhez szükséges digitális mérleget foglaltak le.

A férfivel szemben a további eljárást - őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyben előterjesztést tesznek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Police.hu

Last modified on Wednesday, 15 October 2014 15:43

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Régi újhegyi kép
Zajlik az éptkezés
Az iskola
Építési terv
Áll a szobor
Részből egész
Épül a lakótelep
Még nincs kész
Épül a lego-ház

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia