Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Elismerés a közbiztonság szolgálatáért

Rate this item
(2 votes)

A Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetségének évértékelő ünnepségén rendőrfőkapitányi, elnöki és fővárosi katasztrófavédelmi igazgatói elismeréseket is átadtak. A kőbányai közbiztonság érdekében végzett szolgálatért számos elismerést vehettek át a kitüntetettek. Az elismeréseket több címen ítélték oda, volt aki a közbiztonság javítása, volt, aki a rendőrség és polgárőrség együttműködésének érdekében kifejtett tevékenysége, volt, aki a bűnmegelőzés terén végzett kiemelkedő és áldozatos munkája elismeréseképpen vehette át a neki járó dicséretet.

 

A Kőbányai Wolf és az Alfa polgárőrség csapata

Kőbányáról az Alfa Polgárőr Egyesület és a „WOLF” Polgárőrség OPSZ Gépjármű Felderítő - Speciális Mentők - Polgári Védelem - Önkéntes Tűzoltó Egyesület több tagját, valamint a kertvárosi körzeti megbízottat, Kiss Pál rendőrt is kitüntették. Orosz Tibor, a WOLF Polgárőrség vezetője a márciusi rendkívüli időjárási körülmények során tanúsított kiemelkedő helytállásukért is átvehette csapata elismerését.

Kiss Pál körzeti megbízott és Kovács Róbert polgármester

Az évértékelőn a budapesti kerületek közül két polgármester kapott elismerést a közbiztonság és rendvédelem területén nyújtott kiemelkedő támogatásáért. Újpest polgármestere mellett, Kovács Róbert, Kőbánya polgármestere is elismerésben részesült.

Forrás és képek: Kőbánya.hu

Last modified on Tuesday, 17 June 2014 12:48

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül és szépül
Építik a tavat
Lakótelep a világ végén
Épül a lego-ház
Folyik az építkezés
Föld út
Áll a szobor
Dolgos kezek
Régi újhegyi kép
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia