Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Minden nap nyitva a Piactér!

Rate this item
(3 votes)

Január közepén tartottunk első alkalommal Cserebere/adok-veszek bolhapiacot az Újhegyi Piactéren. Azt terveztük, hogy minden szerdán és szombaton lesznek a klubnapok, de az élet gyorsan átírta elképzeléseinket. A kezdeti sikerek és a jó hangulat miatt résztvevők úgy döntöttek, hogy a hét több napján is maradnának. Egyre többen csatlakoznak az eladók táborához, így már heti négy alkalommal van bolhapiac a Piactéren. A keddi és pénteki nap azért marad ki a sorból, mert akkor a szokásos és népszerűvé vált Újhegyi Termelői Piacé a helyszín, míg vasárnap pihenőnapot tartunk. Reméljük a kezdeményezés megőrzi lendületét, és a közösség ereje segítségével könnyebbé varázsolhatjuk egymás mindennapjait! 

 

Minden nap vásárnap

Az új közösségi tér gyorsan formálódó, aktuális programkínálata szerint minden hétfőn, szerdán, csütörtökön és szombaton 9-17:00 óra között bolhapiac várja az érdeklődőket, míg kedden és pénteken 14-18:00 óra között termelői piac van. Vasárnap zárva. 
Helyszín: 1108 Budapest, Újhegyi sétány 14/A

Mi is az Újhegyi Piactér?

Egy új közösségi kezdeményezés, amely révén bárki lehet egyszerre vásárló és eladó, csereberélhet vagy adhat és vásárolhat. Mivel a résztvevők legfőbb célja az, hogy az otthon csak a helyet foglaló, de még használható dolgaiktól megszabaduljanak, olcsón kínálják a számukra feleslegesé vált, de másoknak kincset érő holmikat, portékákat. Így mindenki a pénztárcája megkímélésével szerezheti be a számára szüksége ruhákat, háztartási eszközöket, játékokat stb.
A Piactéren bárki "boltos" lehet! Az Újhegyi sétányon lévő, széles utcafronti kirakattal rendelkező "Piactér" ugyanis mindenki előtt nyitva áll, ott bárkinek lehetősége van - bérleti díj fejében - börze, vásár, garázsvásár, piac vagy cserebere klub szervezésére, vagy önálló árusításra egyaránt. A Piactéren bárki kipróbálhatja magát a kirakat túlsó oldalán, ahol nem vásárlóként, hanem eladóként kell helyt állnia.

 

A piactérről és eladónak történő jelentkezésről itt talál bővebb információt: www.vasar.kobanya.info
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook: Facebook: Facebook.com/KobanyaiVasar

Last modified on Monday, 14 July 2014 09:11

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
Már állnak a házak
Látkép
Épül a lakótelep
Építési terv
Épül a Mély tó
Dolgos kezek
Föld út
Régi kép
Minden a helyére kerül

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia