Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Fegyveres rablás a Szent László téren

Rate this item
(5 votes)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Rablási Osztály rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. november 13-án 18 óra 30 perc körüli időben a kőbányai Szent László téren található Nemzet Dohányboltba bement, majd az alkalmazottat - fegyverrel vagy annak utánzatával - megfenyegette és a bevétel átadására kényszerítette. A férfi miután a bevételt nem tudta megszerezni, elmenekült a helyszínről.

A rablásról készült videófelvétel a cikk alatt tekinthető meg!

A férfi körülbelül 30-35 éves, 160-165 cm magas, teltebb testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű kapucnis pulóvert, zöld színű kabátot és fekete nadrágot viselt.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személyleírás alapján a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányságot a 06-1-443-5000 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Police.hu

Last modified on Friday, 22 November 2013 19:33

Media

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Áll a szobor
A Mély tó
Átadó ünnepség
Árkok és házak
Dolgos kezek
Látkép
Elkészült a lakótelep
Régi kép
Épül a Mély tó

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia