Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Több kilogramm marihuánát foglaltak le Kőbányán

Rate this item
(1 Vote)

Közel nyolc kilogramm marihuánát foglaltak le a rendőrök a kerületben, az ügyben három személy már előzetes letartóztatásban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztálya jelentős mennyiségre elkövetett kábítószerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást – fogva tartásuk mellett – B. Sándor 25 éves budapesti lakos, N. D. S. 32 éves és D. H. N. 28 éves vietnámi állampolgárok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint B. Sándor az egyik vietnámi férfitól 2013. június 26-án a déli órákban a Gyömrői úton átvett egy csomagot, mely a helyszín közelében szolgálatot teljesítő X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozóinak gyanússá vált, ezért intézkedés alá vonták a két férfit. B. Sándort elfogták, a másik férfi kocsiját hátrahagyta elmenekült a helyszínről.

A személyautóban talált iratban szereplő X. kerületi címen megjelentek a nyomozók, ahol elfogták a korábban a rendőrök elől elmenekült N. D. S. vietnámi állampolgárt, illetve még egy férfit. Az elfogáskor B. Sándornál lefoglalt csomagban, továbbá a kőbányai lakásban tartott házkutatás során, közel nyolc kilogramm marihuánát találtak meg a rendőrök.

A három férfival szemben a további eljárást – igazságügyi szakértő bevonásával - a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Vegyes Bűncselekmények Osztálya folytatja le, akiknek előzetes letartóztatását 2013. június 28-án elrendelte az illetékes bíróság.

Forrás: Police.hu

 

A kép illusztráció

Last modified on Saturday, 29 June 2013 10:39

Hírek

Régi képek, emlékek

Az iskola
Építési terv
Épül a Mély tó
Részből egész
Régi kép
Minden a helyére kerül
Zajlik az éptkezés
Átadó ünnepség
Árkok és házak
Folyik az építkezés

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia