Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Amatőr kézműves pályázat kőbányai nyugdíjasok részére

Rate this item
(2 votes)

A Kőbányai Önkormányzat Idősügyi Tanácsának Kulturális, Oktatási, Képzési, Hagyományőrző, Média és Tájékoztatási munkacsoportja amatőr kézműves pályázatot hirdet nyugdíjasok részére. A pályázaton minden Kőbányán lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező nyugdíjas indulhat, aki kedvet érez arra, hogy kézműves tudását bemutassa – bármilyen témában és technikával. Egy pályázó maximum 3 olyan pályaművel pályázhat, melyet az Idősügyi Tanács 2009. és 2012. között megrendezett kézműves pályázatain nem nyújtott be.

A pályázaton való részvétel ingyenes.

A pályázatokat az Idősügyi Tanács Kulturális, Oktatási, Képzési, Hagyományőrző, Média és Tájékoztatási munkacsoportja bírálja el. A legsikeresebb művek alkotói jutalomban részesülnek.

Az alkotások megtekinthetők lesznek az Idősek Hónapjában 2013. október 1. és 18. között a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ Körgalériáján rendezendő kiállításon.

A pályázatok benyújthatók: 2013. augusztus 13. és szeptember 3. között a Polgármesteri Hivatal Humán Irodájának Szociális és Egészségügyi Csoportjánál (1102 Budapest, Szent László tér 29. fszt. 33. (Telefon: 06 (1) 4338 330 illetve 06 (1) 4338 354). A jelentkezéssel egyidejűleg lakcímkártya bemutatásával kell igazolni a pályázó kőbányai illetőségét. Ne feledjék a nevet, születési időt, lakcímet, telefonszámot, esetleg e-mail címet, illetve a mű a címét  a pályaművekre ráírni!

Kőbányai Idősügyi Tanács Kulturális, Oktatási, Képzési, Hagyományőrző, Média és Tájékoztatási munkacsoportja

Last modified on Monday, 30 September 2013 12:38

Hírek

Régi képek, emlékek

Az iskola
Zajlik az éptkezés
Dolgos kezek
Még nincs kész
Épül és szépül
Építik a tavat
Épül a Mély tó
Folyik az építkezés
Épül a lego-ház
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán májusban! Kerületi körzetek és a lomkikészítés napjának listája Budapest közterületi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia