Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Gyakorló utcai képviselő a Blikkben Featured

Rate this item
(0 votes)

A Blikk.hu portálon ma megjelent cikk szerint jótékonysági gulyáskóstolást szerveztek Kőbányán az őssejtbeültetésre váró Kovács Bence (3) javára. A felállított gyűjtőládában szépen gyűltek a vendégek által felajánlott 200 forintosok.

– Háromszáz embert fogunk ma jóllakatni, így Bence remélhetőleg újabb 50 ezer forintnyi segítséghez juthat – bizakodott Pap Sándor Gyakorló utcai önkormányzati képviselő, az akció szervezője. Mint megírtuk, az önkormányzat korábban segítséget ígért a családnak, ám a Bence édesapja által szervezett jótékonysági koncert jegyeit április óta nem fizették ki.

 

Bencének az apukája, Kovács Attila segített kiporciózni a gulyáslevest a jótékonysági rendezvényen - a kép forrása: Blikk.hu

– Úgy tűnik, ez a gond végül megoldódik, és a Szeretet Angyalai Alapítványon keresztül meg fogjuk kapni a 300 ezer forintot az önkormányzattól is – újságolta Bence apukája, Kovács Attila (39). A gyűjtés folytatódik, hiszen a  műtéthez szükséges összegnek még mindig csak nem a fele hiányzik. Aki segítene Bencének, az alábbi számlaszámra küldhet adományt: 11600006-0000000017442046.

Forrás: Blikk.hu

Last modified on Saturday, 21 August 2010 16:06

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Folyik az építkezés
Az iskola
Lakótelep a világ végén
Árkok és házak
Dolgozik a daru
Épül a Mély tó
Már állnak a házak
Építik a tavat
A Mély tó

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia