Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ezüstérem a Serdülő Csapatbajnokságon!

Rate this item
(0 votes)

A Kőbánya Sport Club Birkózó Serdülő csapata a Budapesti Birkózó Szövetség Serdülő Csapat-bajnokságon ezüstértmet szerzett. A 2010-es Budapest Serdülő Csapatbajnokságnak február 6-n szombaton BVSC birkózó csarnoka adott otthont a Budapesti Birkózó Szövetség szervezésében és anyagi támogatásával. Az 1994-95-96-os korosztály Bajnoka a BVSC-DEGA csapata lett. A 9 induló csapat 3x3-as csoportba lett osztva, a csoportelsők 1-3 helyért, a csoport másodikok 4-6 helyért, a csoport harmadikok 7-9 helyért küzdött tovább.

A csapat - katt a képre!

Mivel a csapatok vezetői úgy döntöttek, hogy ne legyen kiemelés, így a BVSC, Vasas, Csabi kvartett lett a "halál" csoport és mint kiderült innen került ki a későbbi győztes is.
Ritter Árpád és Meleg Gábor vezette Budapesti Birkózó Szövetség munkáját dicséri a színvonalas verseny és Meleg Gábor főtitkár elmondta, hogy a közeljövőben sem pihennek. -" Gőzerővel folyik a munka a szövetségben, nyakunkon a Matura Mihály emlékverseny mely nemzetközi válogató is lesz ennek a korosztályban, a diák BP CSB és természetesen az egyéni bajnokságok szervezési munkái is előrehaladott állapotban van. Tavaly életre keltettük a Budapest válogatottakat, így fontosnak érezzük, hogy a közös edzéseken kívül a versenyeztetésükkel is segítsük pályafutásukat. Ennek fényében március elejére egy Ukrán túrát szervezünk, majd áprilisban a hollandiai Világ találkozóra szeretnénk szervezni egy utat. Tehát van munka bőven."
---
2010.évi Szabadfogású Serdülő csapat-bajnokság végeredménye:
1.BVSC-DEGA 1.
2.Kőbánya SC
3.Pesterzsébet
4.Vasas 1.
5.UTE
6.Vasas 2.
7.Csepeli Amatőr Birkózó Iskola
8.FTC
9.BVSC-DEGA 2.

Gratulálunk fiatal csapatunknak és edzőiknek!
Last modified on Tuesday, 09 February 2010 09:57

Hírek

Régi képek, emlékek

Áll a szobor
Épül a lakótelep
Épül a Mély tó
Zajlik az éptkezés
Lakótelep a világ végén
Látkép
A Gergely-bánya
Építési terv
Épül a lego-ház
Az iskola

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia