Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Nagy Sportágválasztó Kőbányán szeptember 21- és 22-én

Rate this item
(0 votes)

Több mint 80 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással. A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható! 


A 2012-es esztendő duplán jubileum a Nagy Sportágválasztó számára: júniusban tízedik alkalommal került megrendezésre, szeptember 21-22-én pedig 5 éves születésnapját ünnepli a rendezvény. A kezdeményezés 2007-ben indult útjára, korábbi világbajnoki bronzérmes kenusunk, Ipacs Endre fejéből pattant ki az ötlet, hogy egy helyszínen minél több sportágat felvonultatva kéne az érdeklődőknek segítséget nyújtani az egyes mozgásformák megismerésében, kiválasztásában. A premiert pozitív fogadtatás kísérte, a rendezvény pedig tavasz-ősz ritmusban, folyamatosan fejlődve, látogatói létszámát több tízszeresére, a kezdetben kipróbálható 20 sportágat pedig közel 100-re felduzzasztva vált az ország egyik legnépszerűbb szabadidős sportrendezvényévé.

Találkozz London hőseivel! A rengeteg kipróbálható mozgásforma mellett, a rendezvények sarokköve, hogy a helyszínen olimpiai, világ- és Európa bajnok élsportolókkal, igazi példaképekkel is találkozhatnak a látogatók. Az öt év alatt több mint 120 híresség tette tiszteletét a fővárosi rendezvényeken. Ősszel a múlt és a jelen kiválósági, és reményeink szerint - ahogy korábbiakban is – számos az olimpiáról hazatérő bajnok, érmes és helyezett is vendége lesz a XI. Budapesti Nagy Sportágválasztónak.

Budapesti Nagy Hangszerválasztó: A X. Budapesti Nagy Sportágválasztóval egy időben és egy helyszínen indult útjára az I. Budapesti Nagy Hangszerválasztó. A rendezvény ősszel is folytatódik, ismét hangszerek széles választékával találkozhatnak az érdeklődők, és a Nagy Sportágválasztóhoz hasonlóan, alkalmuk nyílik azok kipróbálására, zenetanárok és szakemberek instruálása mellett.

XI. Budapesti Nagy Sportágválasztó és II. Budapesti Nagy Hangszerválasztó
Időpont
: 2012. szeptember 21-22., Nyitvatartás: 9 és 17 óra között. Pénteken az előre bejelentkezett óvodákat, iskolákat várják, de 14 órától és szombaton egész nap sok szeretettel várják a családokat és nagyközönséget is!
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A
A rendezvények díjmentesen és korhatár nélkül látogathatóak!
További információ: www.sportagvalaszto.hu

 

Last modified on Sunday, 23 September 2012 09:49

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Minden a helyére kerül
Régi kép
Épül a Mély tó
Építési terv
Építik a tavat
Zajlik a munka
Már állnak a házak
Épül a lakótelep
A Mély tó

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia