Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Föld alá mennek a celebek Kőbányán

Rate this item
(0 votes)

Nem mindennapi kerékpáron tekernek nem hétköznapi bringások… Teszik mindezt egy egészen különleges helyen, 30 méterrel a föld alatt. 

A vasárnapi McDonald’s BringamMánia Vakond futam láthatóan nem csak a családokat és a versenybringásokat vonzza… Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy egy igazi celeb csapat - az X-Faktor és a Csillag Születik tehetségkutatók egykori versenyzőiből álló team – is rajthoz áll a hétvégi bringás rendezvény egyik versenyén, a média futamon. A földalatti bringás farsang egyik érdekessége, hogy nem csak a gyerekek valamint amatőr és profi felnőttek állhatnak rajthoz. A szervezők lehetőséget biztosítanak a hírességek számára is, hogy a médiában dolgozókkal karöltve, egy barátságos csapatváltó keretén belül éljék ki bringamániájukat. 

Nem csak összetételében lesz majd érdekes a celeb csapat. Gyurcsík Tibi, Baricz Gergő, Varga Viktor, Szabó Ádám, és az Apollo 23 tagjai nem mindennapi bringára pattannak most hétvégén. A hét srác egy közel 2,5 méteres igazi partybringán teker majd, ami hét személy egyidejű szállítására is alkalmas. Szokatlan helyszínhez szokatlan jármű dukál: garantáltan nem látott még senki egy bányában, egyszerre, egy bringán ennyi fiatalt biciklizni. 

Ha kíváncsi vagy rá, hogy boldogulnak a tehetségkutatók csillagai a nagy bringával, gyere el te is vasárnap, a kőbányai kőbányába. Nézőként ingyen részt vehetsz a Vakond futamon, ha péntek éjfélig előregisztrálsz! 

Részletek és nevezés a szervező Vuelta Sportiroda honlapján:
http://vuelta.hu/vakond-futam-kobanya

Last modified on Tuesday, 28 February 2012 14:07

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Részből egész
Árkok és házak
Régi kép
Építési terv
Zajlik a munka
Még nincs kész
Elkészült a lakótelep
Épül és szépül
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia