Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Hegyikerékpár versenyt rendeznek a föld alatt

Rate this item
(0 votes)

A tavalyi siker után ismét megrendezik hegyikerékpárosoknak Kőbányán az Underworld Kupát: a verseny jelentős szakasza a főváros alatti több, mint 150 éves pincerendszerben fut. A versenyen azok állhatnak rajthoz, akik augusztus 10-ig neveznek a második Underworld Kupára. Az augusztus 13-i viadalon profi és amatőr versenyzők egyaránt indulnak majd. A Mouintanbike Challenge versenysorozat negyedik futamaként megrendezett hegyikerékpáros verseny egy kőbányai sportközpontból indul.

Az öt különböző futamban - amelyen amatőrök és profik külön csoportban versenyeznek - 70 induló állhat rajthoz futamonként. A pincerendszer - ahol a versenyzőknek át kell tekerniük - átlagban két-két és fél méter magas és három-hat méter széles járatokból áll, de vannak ennél szűkebb, izgalmasabb részek is. A nevezők a nem mindennapi verseny élményen túl számos értékes ajándékkal lesznek gazdagabbak. Az érdeklődőket a helyszínen kiállító sporteszközgyártók is várják.

Idén a kupa nem ér véget az eredményhirdetéssel, este hét órától jó hangulatú összejövetellel várják a résztvevőket a versenynek helyet biztosító sportközpontban.

További információért kattintson ERRE a linkre!


Last modified on Wednesday, 10 August 2011 11:54

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Átadó ünnepség
Látkép
Épül a lakótelep
Az iskola
Föld út
Épül és szépül
Folyik az építkezés
Építik a tavat
Építési terv

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia