Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Strandröplabdapálya nyílt az Újhegyi Uszodában

Rate this item
(0 votes)

Ónody Csilla, az Óhegy.Net portálon számolt be arról, hogy június 9-én 14 órakor megnyílt az új strandröplabdapálya az Újhegyi Uszoda kertjében! Az ünnepélyes átadón jelen volt Radványi Gábor alpolgármester, Révész Máriusz, a Kulturális, Oktatási és Sport Bizottság elnöke, Varga István önkormányzati képviselő, Nagy István, a Sportiroda vezetője, a Vagyonkezelő képviselői és Vermes Albán uszodaigazgató. A Fekete István Általános Iskola és a Szent László Gimnázium röplabdásai képviselték az ifjúságot.

Révész Máriusz elmondta: legalább 3 éve szeretne strandröplabdapályát, ez idén a Kőbányai Önkormányzat és a Vagyonkezelő jóvoltából végre megvalósult. Azt ígérte a fiataloknak, hogy ha hírét viszik a pályának, és jól kihasználják a nyáron, a következő idényre legalább még egy, de lehet, hogy két strandröplapdapálya is kerülhet a meglévő mellé, amelyeket strandfocizásra össze lehetne nyitni.

A bizottsági elnök szalagátvágás helyett ünnepélyes labdaátütéssel nyitotta meg a pályát, amelyet az ifjúság rögtön birtokba is vett. Már a megnyitó meccsek alatt is kiderült, pályára lenne még igény, hiszen akik épp nem a homokos pályán játszottak, a szomszédos betonplaccon ütögették a labdát.

Az uszoda strandja most szombaton, június 11-én nyitja meg kapuit. Vermes Albán igazgató elmondta: a kőbányai és országos nagycsaládos kártyával érkezők továbbra is kedvezményesen vehetik igénybe az uszoda szolgáltatásait. Egyéb fejlesztéseket is terveznek a nyárra: a gyerekeket hamarosan új kisjátszótér és trambulin fogja várni, és a röplabdapályán is lesznek sportversenyek.

Az árakról és egyéb információkról az uszoda honlapja ad tájékoztatást.

Forrás: Óhegy.Net

Last modified on Friday, 10 June 2011 11:14

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lego-ház
Építik a tavat
Átadó ünnepség
Az iskola
Épül a lakótelep
Már állnak a házak
Még nincs kész
Zajlik az éptkezés
Lakótelep a világ végén
Régi kép

Közösségi Hírek

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán

Lomtalanítás Kőbányán május 8-16.! A kerületi körzetek és a lomkikészítés napjának...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia