Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Hegyikerékpár: Buruczki Szilárd ötödik lett Isztambulban

Rate this item
(0 votes)

A magyar hegyikerékpáros válogatott Törökországban, a Polonexkoy-Adampol Kupán versenyzett május 8-án. A C1-es kategóriájú olimpiai-krossz viadal sikeréhez a Magellan Kőbánya TC kerekese, Buruczki Szilárd egy ötödik helyezéssel járult hozzá.

Buruczki Szilárd

A férfiak mezőnyében Parti András győzött, Buruczki Szilárd ötödik helyét Juhász Zsolt hatodik helyezése követte. Dósa Eszter a nők között harmadik lett. A férfiak, összesen 98 világranglista-pontjához Buruczki is hozzájárult.

Hegyikerékpárban az olimpiai kvalifikációs időszak első szakasza május végén zárul, addig még egy jelentős világkupa is szerepel a nemzetközi szövetség naptárában.

- A rajtot nagyon jól elkaptam, a két lengyel versenyző után álltam be az első kör feléig, majd a harmadik körig együtt bolyoztunk Partival, Juhásszal, két lengyellel és egy portugál versenyzővel. A harmadik körben Juhász Zsoltinak kipörgött a kereke egy csúszós meredek emelkedőn és mindketten megállásra kényszerültünk. Többiek, kapva az alkalmon, faképnél hagytak minket, próbáltam felzárkózni, de csak 1O mp-re sikerült feljönnöm, a negyedik helyezett lengyel mögé. Úgy érzem, hogy még több volt bennem, kevés volt az 1 óra 20 perces versenyidő – nyilatkozta a kőbányai színekben versenyző kerekes.

Eredménylisták EZEN a linken tekinthetők meg.

További információk találhatók itt:
www.kobanyabringa.hu
www.buruczki.hu

Last modified on Monday, 09 May 2011 12:29

Hírek

Régi képek, emlékek

Látkép
Áll a szobor
Föld út
Épül a lego-ház
Épül és szépül
Folyik az építkezés
Zajlik a munka
Minden a helyére kerül
Dolgos kezek
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia