Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Edzőtábort, nyári tábort szervezőknek, szakosztályoknak!

Rate this item
(0 votes)

Az edzotaborok.hu 2008 óta van jelen, hazánk első külön hazai edzőtáborozásokkal foglalkozó internetes oldalaként. Már megjelenésének célja volt, hogy szolgáltatásaival a tábort szervező edzők, oktatók, szakosztályok (elsősorban amatőr és utánpótlás) munkáját segítse, egy helyen válogathassanak különféle edzőtábor lehetőségek között mindezt egyedülálló módon plusz költségek nélkül is, sőt akár további kedvezmények lehetőségével! Ha nincs ideje a különféle táborok között keresgélni, lehetőség van akár on-line adatlap kitöltésével közvetlen ajánlatkérésre, így időt takaríthat meg, a megadott, akár egyedi szempontok szerint kérhet tájékoztatást, edzőtábor ajánlatot!

Az oldalon a különféle edzőtáborozási lehetőségek mellett, MagazinExtra menüpontban érdekes és hasznos cikkek, sportegyesületi bemutatkozásokat olvashat a látogató. Sportvezetőként, szervezőként, de sportbarátként is érdemes feliratkozni havi értesítőre is, így első kézből kaphat tájékoztatást az oldal újdonságairól, új lehetőségekről, hasznos friss információkról, akciókról!

Ha táborozásról van szó, tábort, edzőtábort szervez, táborhelyet keres, látogasson el az oldalra, ahol minden egyesület számára hasznos információk állnak rendelkezésre. A weboldal elérhető a www.edzotaborok.hu internetes címen! LEGYEN ÉLMÉNY AZ EDZŐTÁBOR!


Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Részből egész
Elkészült a lakótelep
Épül a Mély tó
Dolgozik a daru
Még nincs kész
Régi kép
Minden a helyére kerül
Régi újhegyi kép
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia