Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

A Törekvés SE vívói nyerték a hónap műhelye elismerést

Rate this item
(1 Vote)

Remek decemberi teljesítményüknek köszönhetően a Törekvés SE vívói nyerték el a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított "A hónap műhelye" díjat és az azzal járó félmillió forintos Decathlon sportszervásárlási utalványt -  számolt be a kőbányai egyesület sikeréről az Utánpótlássport.hu.

Már javában tart 2017, de ha valamiért, a sikerek ünnepléséért érdemes visszatérni a 2016-os esztendőhöz. Lezárult ugyanis a szavazás a Magyar Olimpiai Bizottság, a Decathlon és az Utanpotlassport.hu által alapított A hónap műhelye díjra, amelyet az egyéni sportágakban a decemberi, a csapatsportágakban pedig a legutóbbi negyedévi teljesítmények alapján nyerhettek el a kiemelkedő szakosztályok.

Az egyéni kategóriában vívók értek révbe, mégpedig a Törekvés SE fiataljai. A lyoni junior tőr Világ Kupa-versenyen Tóth Janka egyéniben bronzérmes lett, és Pásztor Flórával tagja volt a negyedik helyen végzett magyar csapatnak. A hódmezővásárhelyi évzáró hazai válogatón remekeltek a klub kadet- és junior tőrözői. A fiatalabb fiúk versenyében aranyérmet nyert Maior Mátyás, döntőbeli ellenfele Korom Erik volt. Fináléba jutott, és a nyolcadik helyen végzett Beke Vince. A kadetlányok mezőnyében bronzérmes lett Hajas Nóra, míg Nekifor Erika a nyolcadik helyen zárt. A junior fiúknál ezüstérmet nyert Nagy Balázs, míg Mihályi Andor a hetedik, Maior Mátyás pedig nyolcadik lett. A junior lányok versenyében Tóth Janka diadalmaskodott, Hajas Nóra bronzéremnek örülhetett.

Díjnyertes Törekvés-vívók, a kép forrása: Utánpótlássport.hu

Forrás: Utánpótlássport.hu, Törekvésvívás.hu

Last modified on Wednesday, 25 January 2017 17:15

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi kép
Épül a lego-ház
Látkép
Áll a szobor
Dolgos kezek
Zajlik a munka
Árkok és házak
Épül a lakótelep
Dolgozik a daru
Épül a Mély tó

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia