Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Budapesti Nagy Sportágválasztó Kőbányán május 29. és 30-án

Rate this item
(1 Vote)

A Budapesti Nagy Sportágválasztó – A sport napjai elnevezésű rendezvényen sportolók, edzők és szakemberek segítségével a gyakorlatban kipróbálhatóan több mint 100 sportág jelenik meg  a kőbányai Merkapt Sportközpontban. A látogatók számára díjmentes rendezvényen a gyerekek találkozhatnak híres élsportolókkal, olimpikonokkal is. 

Olimpiai, nem olimpiai, verseny és szabadidős, egyéni vagy csapatsportágak egyaránt képviseltetik magukat a Budapesti Nagy Sportágválasztón, felvonultatva a szinte teljes sportági palettát. A szervezők a sportágválasztásnál döntő fontosságúnak tartják az élményszerű tapasztalást, melyre a Budapesti Nagy Sportágválasztón igazán lehetőség nyílik! A temérdek sportág gyakorlati megismerése fantasztikus hatással van a gyerekekre, számtalan példa bizonyítja, hogy azokban is sportvágyat gerjesztenek az itt szerzett élmények, akik eddig passzívak, inaktívak voltak. Sok esetben pedig a gyerekek ösztönösen eleve ahhoz a sportághoz vonzódnak, melyhez érzékük van és sikerélményt okoz nekik. A Nagy Sportágválasztó történetében számos olyan tehetség csillant már fel, akik a rendezvényen ismerték meg az adott mozgásformát és pár év múlva, már sportáguk kiemelkedő versenyzőivé váltak.

Időpont: 2015. május 29-30., péntek és szombat. A rendezvény pénteki napja kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási  intézményekből érkező csoportok számra fenntartott nap!
Nyitvatartás: 9 órától 17 óráig.
Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A

További információ EZEN a linken.

Last modified on Sunday, 31 May 2015 18:56

Hírek

Régi képek, emlékek

Látkép
Lakótelep a világ végén
Átadó ünnepség
Minden a helyére kerül
Áll a szobor
Részből egész
Még nincs kész
A Gergely-bánya
Építési terv
Épül a lego-ház

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia