Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Új és korszerű patológiai osztály a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban

Rate this item
(1 Vote)

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház főigazgatója, Dr. Bodnár Attila sajtóközleményben adott tájékoztatást arról, hogy október 1-én adják át a teljesen felújított patológiai osztályt az intézményben. A korábban is az intézet területén működő egység eredeti állapotában már nem tudta kiszolgálni az intézmény megnövekedett kórszövettani és cytológiai diagnosztika igényeit, ezért vált szükségessé annak felújítása.

Az átalakítás folyamán messzemenően figyelembe lettek véve az orvos-szakma elvárásai,  melynek eredményeképpen ma a főváros egyik legmodernebb, az oktatás-képzés igényeit is teljes mértékben  kielégítő szervezeti egység kezdheti meg a munkáját. Az osztályon az átalakítás befejeztével elindulhat az orvostanhallgatók és a boncmesterek képzése, valamint a nemzetközi műtéttechnikai orvosi kurzusok fogadása is.

A korszerűen kialakított szövettani-diagnosztikai egység gyorsabb és rugalmasabb kiszolgálásra lesz képes, mellyel jelentősen hozzájárulhat a gyógyítás hatékonyságához.

Az átalakítás során különös hangsúlyt kaptak a kegyeleti szempontok is. Minden igényt kielégítő váróhelyiség és ügyintézés fogadja az elhunytak hozzátartozóit.

A felújítás folyamata az átlagot meghaladóan gyors és precíz volt, mely mind a kivitelezőnek, mind a felújítás szakmai szervezőinek köszönhető - zárul a közlemény.

Forrás: Bajcsy-Zsilinszky Kórház

A kép forrása: Wikipédia

Last modified on Tuesday, 24 September 2013 10:28

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Elkészült a lakótelep
Zajlik az éptkezés
A Mély tó
Lakótelep a világ végén
Az iskola
Zajlik a munka
Építik a tavat
Föld út
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia