Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Egy éves a Spuri Futóbolt

Rate this item
(1 Vote)

Az Őrs Vezér téri Cédrus Piac első emeletén található Budapest második Spuri Futóboltja. Az egy éves Spuri Futóbolt születésnapi akcióval kedveskedik a futóknak: március 18. (hétfő) és március 23 (szombat) között minden nap az esti záráskor kisorsolnak egyet az aznapi vásárlók közül. A szerencsés vásárló Spuri vásárlási utalványban visszakapja az aznapi vásárlásának az értékét, mely utalvány beváltható 2013. november 30-ig. A születésnapon március 23-án szombaton a heti összes vásárló közül kisorsolnak még egy további nyertest.

Szűcs Csaba (balról) üzletvezető és Szabó "Gebre" Gábor, két maraton futó sorsol az egy éves Spuri boltban

A sportbolt vezetője Szűcs Csaba (1965), ő tartja a magyar maratoni csúcsot 1993 óta 2 óra 12 perc 10 másodperces idővel. Csak egy kis érdekesség: a győri Spuri Futóbolt vezetője: Földingné Nagy Judit (1965) szintén magyar maratoni csúcstartó 1996 óta, ideje: 2 óra 28 perc 50 másodperc.

A Spuri Futóbolt Magyarország legszélesebb futócipő és egyéb futófelszerelés választékával rendelkező üzlete, ahol szakemberek segítenek a megfelelő termék kiválasztásában.

A Váci úton a Budapest Sportiroda épületében 2000-ben nyílt meg az első Spuri Futóbolt.

Az Őrsön tavaly megnyílt 50 m2-es boltban nagy választékban találnak a vásárlók: futócipoket, futóruházatot és kiegészítőket, PowerBar energiagéleket, PowerBar italokat, PowerBar szeleteket és könyveket is a futásról.

A Spuri Futóboltban profi "kiszolgáló" várja a vásárlókat: Szabó "Gebre" Gábor, aki nem csak futócipő szakértő, de élfutó és kiváló edző is. 

A húsvéti ajándékozáson segíthet a Spuri Futóboltban kapható ajándékutalvány, amely tetszőleges címletekben és névértékben vásárolható. Felhasználható a vásárlás napjától számított egy éven belül a Spuri Futóboltban. 

Minden nap hétfőtől péntekig 10-18 óra között várják a vásárlókat, szombaton 10-13 óráig.

 

Szerző: Katona Csaba, Rákoshegyi Hírlap

Last modified on Wednesday, 20 March 2013 16:07

Hírek

Régi képek, emlékek

Áll a szobor
Dolgozik a daru
Zajlik a munka
Régi kép
A Gergely-bánya
Épül a lego-ház
Régi újhegyi kép
Épül és szépül
Minden a helyére kerül
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia