Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Előadás a chemtrail jelenségről Kőbányán március 6-án

Rate this item
(2 votes)

Folytatódik a Kőbányai Élő Közösség (KÉK) által szervezett az "ébredező" előadássorozat Kőbányán, az alkalmakra csütörtökönként 18:00 órától kerül sor a Széchenyi István Általános Iskola aulájában.

Aktuális program:

- Március 6-án 18:00 órától 22:00 óráig a Chemtrail jelenségről tart tudományos tényekkel alátámasztott, projektoros vetítéssel kiegészített bizonyító előadást Madocsay András és Oberle Gábor. Az előadásból megtudhatjuk, hogy a föld számos országában emberek milliói által észlelt és elszenvedett vegyi permetezés (Chemtrail/Kémiai csík) a napjaink valósága, ami nem vélemény kérdése, hanem tény. Ugyanígy tény számtalan HAARP-telep működése is, mely - az eget mindenhol behálózó és fátyolként borító chemtrail-ek mérgével együtt - egy komplett időjárás-manipuláló fegyver, mely a lakosság egészségére, jövőjére is végzetes hatást fejt ki.

 

Ilyen volt az ég Újhegy felett tavaly októberben

Magyarországon 2014. január 25-én a budapesti Petőfi Csarnokban tartottak teltházas nemzetközi tiltakozást a chemtrail ellen. A rendezvényen elhangzottakról az internet, a sajtó és a szórólapok segítségével több mint négymillió (!) embert informáltak, aminek most folytatása következik. A 300 főt befogadó teremben - korlátozott számban - ülőhelyek biztosítottak. Az előadás később felkerül a közösség oldalára is. A csoport Facebook-oldala EZEN a linken érhető el. Az előadásra a szervezők barátai házi finomságokkal készülnek, így a szünetben "büfé" és friss medvehagyma biztosított lesz.

"NÉZZETEK FEL AZ ÉGRE!  ÉS ÉBREDJETEK FEL! TERMÉSZETES, CHEMTRAIL-MENTES KÉK EGET, HAARP NÉLKÜLI, NEM MANIPULÁLT IDŐJÁRÁST AKARUNK!"

Helyszín: Széchenyi István Általános Iskola, 1108 Budapest, Újhegyi-sétány 1-3.

Kőbányai Élő Közösség

Last modified on Monday, 10 March 2014 09:49

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Épül és szépül
Az iskola
Régi kép
Már állnak a házak
Föld út
Lakótelep a világ végén
Látkép
Még nincs kész
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia