Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kőbányai Vállakozói Klub – Sokakat érintő témákkal

Rate this item
(2 votes)

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara a Kőbányai Önkormányzattal közösen életre hívja a ’Kőbányai Vállalkozói Klub’  rendezvénysorozatot, melynek keretében rendszeresen aktuális, és hasznos információkkal, előadásokkal igyekeznek tájékoztatni a kerület vállalkozóit.

A sorozat első  eseménye 2013. június 17-én 17 órai kezdettel kerül megrendezésre a Kőrösi Kulturális Központban. Az előadás témája a számos üzletet és vállalkozást érintő online pénztárgépekre történő átállás lesz.

A változásokat a NAV Központi Hivatala, a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal szakemberei ismertetik az érdeklődőkkel. Az előadást követően lehetőség lesz a szakértőkkel történő  konzultációra.

Az eseménysorozat ősszel folytatódik, amikor további aktualitásokkal és a vállalkozások helyzetét segítő egyéb információkkal készülnek a szervezők, melynek fő célja a kőbányai cégek, vállalkozók piaci körülményeinek, versenyképességének javítása.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de a szervezők kérik az érdeklődőket, hogy az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében részvételi szándékukat előzetesen jelezzék a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

Kattintson a plakátra a nagyobb méretért!

Last modified on Monday, 17 June 2013 20:50

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Zajlik az éptkezés
Részből egész
Még nincs kész
Elkészült a lakótelep
A Gergely-bánya
Árkok és házak
Zajlik a munka
Építik a tavat
Régi kép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia