Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Semmelweis-nap a Bajcsy Kórházban

Rate this item
(1 Vote)

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetben díjakat, elismeréseket, és kinevezéseket adtak át Semmelweis-nap alkalmából. Dr. Bodnár Attila főigazgató a Semmelweis-napi ünnepségen köszönte meg a dolgozók egész éves áldozatos munkáját. Külön kiemelte, hogy a kórház területén épülő új kőbányai szakrendelővel az intézmény újabb jelentős lépést tesz a betegellátás színvonalának emeléséért.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórházban a Semmelweis-napot idén június 29-én ünnepelték, az eseményen díjak, elismerések és kinevezések átadására került sor:
- A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért emlékéremmel kitüntettek tevékenysége meghatározó az intézmény fejlődésében. Idén ezzel az életműdíjjal Dr. Kiss Tamás urológus főorvos és Dr. Gulácsi Erzsébet reumatológus főorvosnő munkáját köszönték meg.
- A Bajcsy-Zsilinszky Kórházért díszoklevél várományosai azok, akik az intézmény működését, fejlődését erkölcsi és anyagi támogatásukkal kiemelkedő mértékben segítették. Ebben az évben Dr. Ludwig Endre infektológus professzornak a kórházi fertőzések megelőzésében végzett munkájáért, Kustos Editnek, az Ecolab-Hygiene Kft területi vezetőjeként innovatív fertőtlenítési eljárások bevezetéséért, dr. Gajdácsi Józsefnek, az Állami Egészségügyi Központ stratégiai főigazgató helyettesének, a betegellátás és a gazdaságosság egyensúlyának megteremtéséért ítélték oda.
- A dr. Bodnár Attila főigazgató által alapított Főigazgatói elismerő oklevelet kimagasló szakmai munkájáért 11 dolgozó, a Főigazgatói dicséretet 26 dolgozó vihette haza.
- A főigazgató átadta a Főtanácsosi és Tanácsosi, a Főmunkatársi és Munkatársi, valamint a Főorvosi, Adjunktusi és Alorvosi kinevezéseket is.

 

Eredményeink egy dinamikusan fejlődő intézetet, pozitív jövőképet mutatnak a ránk bízott 2 milliós lakosságnak és a csaknem kétezer dolgozónknak. Köszönjük munkatársaink elkötelezettségét!” – nyilatkozta dr. Bodnár Attila főigazgató.

Forrás: Illés Gyöngyi, Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Last modified on Monday, 03 July 2017 14:06

Hírek

Régi képek, emlékek

Áll a szobor
Már állnak a házak
Árkok és házak
A Gergely-bánya
Zajlik a munka
Épül és szépül
Az iskola
Lakótelep a világ végén
Építik a tavat
A Mély tó

Óhegy

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia