Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Évzáró karácsonyi ünnepség a Bajcsy Kórházban

Rate this item
(0 votes)

Dr. Bodnár Attila főigazgató köszöntője indította a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet valamennyi dolgozója részére rendezett karácsonyi évzáró rendezvényét. Az ünnepség lehetőséget adott arra, hogy egy „pillanatra megállva” közösen visszatekintsenek az elért eredményekre.

Karácsonyt ünnepeltek a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Rendelőintézet dolgozói december 12-én. A meghitt, bensőséges hangulatú rendezvényre nemcsak a kórház dolgozói, hanem az intézethez tartozó X., XVII. kerületi, valamint a monori és a gyömrői szakrendelő munkatársai is hivatalosak voltak, valamint a Bajcsy együttműködő partnerei.

Dr. Bodnár Attila főigazgató ünnepi beszédében kiemelte a közelgő ünnep fontosságát, és megköszönte az intézet minden munkatársának - orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, az igazgatóság dolgozóinak, a hátteret biztosító személyzetnek - egész éves áldozatos munkáját.

Az ünnepség egyben évzáró rendezvényként lehetőséget adott az elért eredmények számbavételére, a sikeres projektek és főbb beruházások áttekintésére.

„A 87 éves Bajcsy Kórház történetének alakításában Önök mindannyian részt vesznek, részt vállalnak a nehézségek leküzdésében, a sikereink elérésében. Új kihívásokat keresni, újabb sikerekben osztozni – ezt kérem Önöktől az elkövetkezendő esztendőben is. ” – zárta beszédét dr. Bodnár Attila főigazgató, a vezetőség nevében is áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánva valamennyi dolgozónak.

Az ünnepi beszéd után Détár Enikő és Ladinek Judit, a Madách Színház kiváló művésznői, akik a Dívák elnevezésű formációjukkal idén lettek 18 évesek, színvonalas műsorukkal szórakoztatták a vendégeket. Az évzáró karácsonyi rendezvény vendéglátással zárult.

Forrás és képek: Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Last modified on Monday, 23 December 2019 11:29

Hírek

Régi képek, emlékek

Föld út
Már állnak a házak
Építik a tavat
Épül a lakótelep
Régi kép
Zajlik az éptkezés
Elkészült a lakótelep
Épül és szépül
Dolgozik a daru
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia