Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Kitüntette a Bajcsy Kórház főigazgatóját a Nemzeti Védelmi Szolgálat

Rate this item
(0 votes)

Elismerés Bodnár Attilának, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatójának

A Rendőrség Napja alkalmából április 24-én elismerésben részesült dr. Bodnár Attila, a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet főigazgatója. A Nemzeti Védelmi Szolgálat „egészségügyi tevékenységét segítő szakmai munkája elismeréséül” ajándéktárgyat adományozott a főigazgatónak.

„Ez az elismerés természetesen a Bajcsy Kórház teljes kollektívájának szól. Az elmúlt hat évben, mióta én irányítom az intézményt, valóban megkülönböztetett figyelmet fordítottunk úgy a rendőrség, mint a Nemzeti Védelmi Szolgálat állományára, amikor hozzánk fordultak.

Számomra ez a Bolcsik Zoltán vezérőrnagy úr által adományozott elismerés is azt bizonyítja, teljes körű egészségügyi ellátásunkat helyes stratégia mentén működtetjük. A lakóhelyünk szerint hozzánk tartozó, elsősorban kőbányai betegek legmagasabb szintű ellátása mellett külön erőforrásokat biztosítunk a hivatásos állomány maximális szintű ellátására, valamint a Magyar Olimpiai Bizottsággal közelmúltban kötött megállapodásnak megfelelően az olimpiai érmes sportolók egészségügyi ellátására. A Bajcsy Kórház így válhat a Közép-Magyarországi Régió egészségügyi ellátásának egyik leghasznosabb elemévé, külön öröm, hogy a Nemzeti Védelmi Szolgálat is így gondolja” – nyilatkozta Bodnár Attila főigazgató.

Forrás: Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Last modified on Tuesday, 30 April 2019 13:10

Hírek

Régi képek, emlékek

Lakótelep a világ végén
A Gergely-bánya
Részből egész
Minden a helyére kerül
Épül a Mély tó
Folyik az építkezés
Dolgozik a daru
Föld út
Régi kép
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia