Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Vélemény: Tavaszköszöntő Nosztalgia buli

Rate this item
(0 votes)

Tavaszköszöntő Nosztalgia buli címen zajlott ma a sétányon Simon Gábor MSZP-s záró kampánya. Az eseményre én is kilátogattam és a következőkről győződtem meg: Sehol nem volt MSZP felirat, ingyen mérték a sört és a rágcsálnivalót. Az árusoktól megkérdeztem, hogy mindezt kifizeti, a válasz természetesen az volt, hogy az MSZP. A "Szeretem Újhegyet!" mozgalomra azt mondták az aktivisták, hogy Simon támogatására jött létre. Volt egy beszélgetés a Piros Pontban, ahol Kovács László Simon Gáborral beszélgetett, ide nem lett volna gyomrom bemenni, de egy ismerősöm beült. Elmondása szerint Kovács és Simon egy órán keresztül a Fideszt és a Jobbikot szapulta. Furcsa, hogy az a Simon gyalázza az ellenfeleit, aki mindenkivel együtt akar működni.

A mai nap végén megjelent a lakásomon néhány 16-18 éves MSZP-és aktivista, akik arról győzködtek, hogy egyedül csak Simonra éredemes szavazni, és mesterükhöz méltóan az ellenfeleiket szidták. A cikk folytatódik!

Összefoglalva a kampányt nagyon elkeserít, hogy „Gyurcsány táskahordója” (amikor választmányi elnök volt, az MSZP-és berkekben hívták így) Simon Gábor fog nyerni. De tudomásul kell venni, hogy ilyen az alkotmányos berendezkedésünk, hogy egy hazug és csaló párt százmilliókat költhet kampányra. A másik két jelöltet alig ismerik az emberek. Simon rengeteg kampányanyagot küldött szét tele hazugságokkal és csúsztatásokkal. Erkölcsileg ez elfogadhatatlan, mint ahogy az is, hogy Simon Úr annak ellenére, hogy 2006-os ígéreteinek a töredékét sem teljesítette, újra képviselhet engem. Simon Úr bár tett néhány dolgot Újhegyen, de túlnyomórészt az MSZP-ét és a pénztárcáját képviselte.

Az is elkeserít, hogy a napokban rejtélyes módon 1600 ember jelentkezett át Kőbányára szavazni. Mindezek ellenére még én még halványan bízom benne, hogy nem Simon Gábor nyer. Simon Úr és az MSZP a választási kampányban és az elmúlt 8 évben, semmilyen hazugságtól, aljasságtól és erkölcstelenségtől sem riadt vissza. Ezek mellet teljesen tönkre tették az országunkat minden szinten. Simon Úr és az MSZP méltatlan az emberek képviseletére.

Last modified on Thursday, 08 April 2010 23:47

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik az éptkezés
Folyik az építkezés
Még nincs kész
Épül és szépül
Az iskola
Dolgozik a daru
Föld út
Átadó ünnepség
Régi újhegyi kép
Részből egész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia