Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Megkezdődött a Gyakorló utcai parkolási gondok enyhítése

Rate this item
(0 votes)

Október 18-án került sor a Gyakorló köz és a Gépmadár utca találkozásánál annak a 28 parkolónak az átadására, amelyek a Kőbányai Önkormányzat és az Árkád Üzletközpont beruházója által kötött településfejlesztési szerződésben rögzített feltételekkel, a lakosság parkolási gondjainak enyhítésére kerültek kialakításra.

Az új parkolók, és az átadó ünnepség résztvevői

A parkolóhelyeket Kovács Róbert polgármester adta át. A kerület vezetője az eseményen elmondta, hogy szokatlan, de hatalmas lépés ez a környéken élők számára, akik már egy évtizede várnak arra, hogy megoldódjanak a parkolási problémáik. Az Önkormányzat és egy magántársaság példamutató együttműködésének állomása a parkolók átadása. A parkolási problémákon tovább javít majd, hogy a környéken élők az épülő Árkád üzletház parkolóházában este is otthagyhatják majd gépjárműveiket. A fejlesztés nem áll meg, az Árkád beruházója további parkolók létrehozásán dolgozik, mint ahogy a jövőben is folytatódnak majd a pozitív változások.

A bal oldali képen Kovács Róbert polgármester kezet fog az Árkád üzletházat építő beruházó cég ügyvezetőjével, a jobb oldalin Radványi Gábor (középen) és Dr. Pap Sándor alpolgármesterek, a környék önkormányzati képviselői

Last modified on Sunday, 25 November 2012 17:35

Hírek

Régi képek, emlékek

Részből egész
Dolgozik a daru
A Mély tó
Épül és szépül
Zajlik a munka
Föld út
Árkok és házak
A Gergely-bánya
Épül a lakótelep
Dolgos kezek

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia