Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Járványügyi intézkedések a Kőrösiben

Rate this item
(0 votes)

Kedves Vendégeink!

Számunkra kiemelten fontos az Önök egészsége és biztonsága, ezért a koronavírus-járvány 4. hulláma, illetve a fertőzések magas száma miatt ismét szükségessé válik néhány védelmi intézkedés bevezetése. 2021. november 2-ától (keddtől) a Kőrösiben és összes tagintézményében kötelező a maszk viselése. Kérjük, figyeljenek a helyes használatra (orrukat és szájukat is takaró maszk)! A tanfolyamok és egyéb foglalkozások résztvevői számára is kötelező a maszk viselése!


 

A Kőrösi Kulturális Központ mindenki számára kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít, kérjük, belépéskor és itt tartózkodásuk idején használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket. Fokoztuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek fertőtlenítésére és a nézőtér, termek átszellőztetésére.

Az előadásokat, tanfolyamokat, rendezvényeket kizárólag tünetmentes Nézők látogathatják. Kérjük, tartsanak megfelelő - legalább 1,5 méter - távolságot egymástól.

Kérjük Vendégeinket, hogy elsősorban online felületeken vásárolják meg jegyeiket, annak tudatában, hogy az előadások, foglalkozások, tanfolyamok idején maszkot kell viselniük.

Bízunk abban, hogy összefogással és közös erővel a koronavírus negyedik hulláma is legyőzhető. Vigyázzunk továbbra is egymásra! 

Köszönjük együttműködésüket! Tartalmas időtöltést kívánunk!
Várjuk Önöket!

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

 

Last modified on Tuesday, 02 November 2021 13:03

Hírek

Régi képek, emlékek

Lakótelep a világ végén
Átadó ünnepség
Régi újhegyi kép
Zajlik az éptkezés
A Gergely-bánya
Épül a Mély tó
Építik a tavat
Látkép
Zajlik a munka
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia