Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Koronavírus a Polgármesteri Hivatalban

Rate this item
(3 votes)

Szeptember 3-án jelent meg a Kőbányai Önkormányzat honlapján, hogy az egyik vezető tisztségviselője néhány napja belázasodott, és az első koronavírustesztjének eredménye pozitív lett. A járványügyi hatóság azonnal megkezdte a kontaktkutatást, illetve megkezdődött a Kőbányai Önkormányzat vezetőinek, valamint a Polgármesteri Hivatal azon munkatársainak tesztelése, akik közvetlen kontaktnak minősülnek. A Polgármesteri Hivatalban azonnali hatállyal elrendelték az otthoni munkavégzést azoknál a munkatársaknál, akik kapcsolatba kerülhettek az érintett vezető tisztségviselővel, és szigorították a védekezési intézkedéseket, a maszkhasználatra és a személyes kapcsolattartásra vonatkozó szabályokat. A Kőbányai Önkormányzat teljes mértékben együttműködik a járványügyi hatósággal, a fejleményekről és a vizsgálatok eredményéről tájékoztatják a lakosságot.

Kőbánya polgármestere és két alpolgármestere is koronavírusos

Szeptember 4-én Radványi Gábor alpolgármester jelentette be a Facebook oldalán, hogy ő a Kőbányai Önkormányzat közleményében említett vezető tisztségviselő, és őt is elérte a koronavírus.

D. Kovács Róbert polgármester szeptember 6-án számolt be arról a közösségi oldalán, hogy koronavírus-fertőzést diagnosztizáltak nála. A polgármestert alpolgármesterének, Radványi Gábornak a kontaktjaként vizsgálták meg, és a PCR-vizsgálat beigazolta a megbetegedést, sőt a családjának a tagjai is mutatnak tüneteket. A polgármester arra szólít fel, hogy mindenki vegye komolyan a védekezést, mert a vírus itt van közöttünk.

Szeptember 9-én Somlyódy Csaba alpolgármester tette közzé a Facebook oldalán, hogy az első negatív vírusteszt után elvégzett második tesztjének eredménye pozitív lett, így - bár tünetmentes - karanténból, digitálisan folytatja a munkát. 

Kedves Kőbányaiak! Kedves Barátaim, Ismerőseim! Tegnap délután szembesültem azzal az eredménnyel, aminek elkerüléséért...

Közzétette: D. Kovács Róbert – 2020. szeptember 6., vasárnap

 

Last modified on Sunday, 13 September 2020 11:40

Hírek

Régi képek, emlékek

Már állnak a házak
Zajlik az éptkezés
Árkok és házak
Dolgozik a daru
Látkép
Az iskola
Lakótelep a világ végén
Elkészült a lakótelep
Épül a Mély tó
Áll a szobor

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia