Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Igazgatási szünet a Polgármesteri Hivatalban

Rate this item
(1 Vote)

Július 6-tól augusztus 7-ig igazgatási szünet lesz a Polgármesteri Hivatalban! 

Az igazgatási szünet időtartama alatt a Hivatal főépülete (1102 Budapest, Szent László tér 29.), a Hivatal Állomás utca 2. szám alatti telephelye, valamint a Hivatal Újhegyi Ügyfélszolgálata (1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.) zárva tart, ez idő alatt az ügyfélfogadás szünetel.

A Hivatal Ügyfélközpontja (az 1102 Budapest, Állomás utca 26. szám alatt) nyitva tart, az ott működő Ügyfélszolgálat, továbbá az anyakönyvi ügyekben és a szociális ügyekben eljáró szervezeti egység az alábbi napokon fogadja az ügyfeleket:

hétfőn 14.30 órától 17.30 óráig,
szerdán 8.00 órától 16.00 óráig,
pénteken 8.00 órától 11.30 óráig.

Az ügyfelek fogadása az ügyintézővel előzetesen egyeztetett időpontban történik. Amennyiben az ügyfél nem előzetesen egyeztetett időpontra jelenik meg az ügyeinek intézésére, az Ügyfélszolgálat biztosítja a következő szabad időpontot, ebben az esetben azonban az előzetes bejelentkezéshez képest hosszabb várakozási idő is előfordulhat.

Javasoljuk, hogy a benyújtani kívánt beadványokat szíveskedjék továbbra is lehetőség szerint az elektronikus ügyintézés keretei között vagy postai úton eljuttatni az Önkormányzat, illetve a Hivatal részére. Lehetőség van továbbá a papíralapú beadvány elhelyezésére az Ügyfélközpont előterében erre a célra elhelyezett gyűjtőládában.

Az Önkormányzati Hivatali Portál a https://e-onkormanyzat.gov.hu weboldalon érhető el, amelyet a Kőbányai Önkormányzat honlapján (www.kobanya.hu, ügyintézés/e-ügyintézés menüpont) is megtalál. Az Önkormányzati Hivatali Portálon kívüli elérhetőségünk a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail cím, a 06 1 4338 100-as központi telefonszám, valamint a 1475 Budapest, Pf. 35 postacím.

A veszélyhelyzet helyébe lépett járványügyi készültségre figyelemmel kérjük, hogy a személyes ügyintézés során minden ügyfelünk szíveskedjék a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például maszk, sál, kendő) viselni!

A Hivatal Ügyfélközpontja a fenti időtartamokon kívül zárva tart.


Forrás: Kőbányai Önkormányzat

 

 

 

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Árkok és házak
Dolgozik a daru
Építik a tavat
Zajlik az éptkezés
Régi újhegyi kép
Épül a lakótelep
Épül a Mély tó
Zajlik a munka
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia