Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tudományos konferenciát rendeztek a Bajcsyban

Rate this item
(0 votes)

Dr. Bodnár Attila főigazgató elnökletével "A szülészeti-nőgyógyászati ellátás fejlődése a Bajcsy-Zsilinszky Kórházban: új módszerek, új eredmények" címmel tudományos ülést rendeztek.

A Magyar Tudomány Ünnepe, a Magyar Tudományos Akadémia által 16 éve minden év novemberében megrendezett országos és határon túli programsorozat. Az  seményfolyam hagyományosan egy központi gondolat köré szerveződik, amely közös szempontként érvényesül a rendezvény témaválasztásaiban és előadásaiban. 

A 2019. évi Magyar Tudomány Ünnepének mottója az "Értékteremtő tudomány".

Ennek szellemében a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet által rendezett konferencián hat előadást láthattak-hallhattak az intézet elismert orvosaitól, ill. külső előadótól.

 

Az előadások vezérfonala a meghirdetett tematika szerint a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályának új módszerei és azok eredményei bemutatása volt.

A tudományos ülésre az intézet valamennyi dolgozója mellett meghívták az egészségügy vezetőit, házi orvosokat, védőnőket és az együttműködő partnereket.

Dr. Bodnár Attila főigazgató beszédében külön hangsúlyozta a tudás megszerzésének, alkalmazásának és továbbadásának fontosságát. Ez a hármas maradandó értéket képvisel az intézet életében.

Forrás: Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Last modified on Friday, 22 November 2019 11:10

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Elkészült a lakótelep
Lakótelep a világ végén
Építési terv
Zajlik a munka
Épül a lakótelep
Föld út
Látkép
Épül a Mély tó
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia