Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Karácsonyt ünnepeltek a Bajcsy Kórház dolgozói

Rate this item
(1 Vote)

A 85 éves Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet a hagyományoknak megfelelően idén is megtartotta karácsonyi ünnepségét. Dr. Bodnár Attila főigazgató köszöntője indította a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet valamennyi dolgozója részére rendezett karácsonyi évzáró rendezvényét december 14-én. Az ünnepség lehetőséget adott arra, hogy egy „pillanatra megállva” közösen visszatekintsenek az évre, az elért eredményekre. A meghitt, bensőséges hangulatú rendezvényre nemcsak a kórház dolgozói, hanem az intézethez tartozó X., XVII. kerületi, valamint a monori és a gyömrői szakrendelő munkatársai is hivatalosak voltak. 

Dr. Bodnár Attila főigazgató ünnepi beszédében kiemelte a közelgő ünnep fontosságát, és megköszönte az intézet minden munkatársának - orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, az igazgatóság dolgozóinak, a hátteret biztosító személyzetnek - egész éves áldozatos munkáját. Az ünnepség egyben évzáró rendezvényként lehetőséget adott az elért eredmények számbavételére, a sikeres projektek és főbb beruházások áttekintésére. Külön kiemelte a több száz részt vevőt megmozgató Semmelweis-napi rendezvény és a 85 éves a Bajcsy tudományos konferencia sikerét.

A Főigazgató a vezetőség nevében is áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánt valamennyi dolgozónak. Az ünnepi beszéd után Malek Andrea és Schwartz Dávid A lélek hangjai címmel soul és gorspel zenei koncertet adott 10 fős kórus kíséretében. Az évzáró karácsonyi rendezvény vendéglátással zárult.

Büszke vagyon Önökre, az Önök által végzett munkára. Önökkel együtt örülök az ágazati bérek emelkedésének, mely nemcsak erkölcsi, hanem jelentős anyagi megbecsülése is az egészségügyi dolgozóknak. Az Egészséges Budapest Program keretében jövőre korszerű fejlesztések és egy szakrendelő építése is indul kórházunkban. Örömmel lépek át Önökkel egy kihívásokkal teli, de eredményekben gazdag új esztendőbe. ” –zárta beszédét dr. Bodnár Attila főigazgató.

Forrás ás képek: Illés Gyöngyi, Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet

Last modified on Friday, 15 December 2017 12:28

Hírek

Régi képek, emlékek

Folyik az építkezés
Építési terv
Dolgos kezek
Minden a helyére kerül
Lakótelep a világ végén
Zajlik az éptkezés
Régi újhegyi kép
Építik a tavat
A Gergely-bánya
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia