Kőbányai Közösségi Hírlap

LMP-Fidesz 9:5

Rate this item
(0 votes)

Zöldek a zöldben, azaz május 1. Kőbányán, a Lehet Más a Politikával. Reggel 9 körül kezdtük a területet birtokba venni az Óhegy park számunkra kijelölt részét. A Fidesz és a Történelmi Szociáldemokraták között vertünk tábort. Az asztalok és székek felállítása után előkerültek a hozzávalók és nekiláttunk a pörköltnek. Közben persze a standunkat is felállítottuk, hogy már a korai érdeklődőket se eresszük el szórólap, vagy éppen matrica nélkül. A kicsikre azonban még jobb ajándékok vártak. A gyerekeim által ugyanis már nem használt, de még jó állapotban lévő, ezért kidobni sajnált játékokat két kosárban kihelyeztük a standunk mellé és a lurkók ezekből szabadon választhattak maguknak. Ennek nagyon nagy sikere volt, remélem legközelebb is meg tudjuk csinálni.

 

Katt a képre az eseményről készült fotógaléria megtekintéséhez!

 

Déltájban megjelent országos listavezetőnk, Schiffer András is. A hangulat igazán jó volt. A máskor egymással vetélkedő pártok is üdvözölték egymást. Ekkor előhozakodtam korábbi ötletemmel, hogy rendezzünk egy barátságos focimeccset a kerület pártjai között. A Jobbik nem az Óhegy parkban majálisozott, de azért jelezték, hogy egy másik alkalommal szívesen kiállnak ellenünk. Az MSZP-től nem kaptam visszajelzést, a Szocdemek pedig nem voltak elegen és koruknál fogva sem jöhetett szóba ellenük a mérkőzés. Így tehát a fideszesek maradtak, akik el is fogadták a kihívást. A délutáni, fél óráig tartó focimeccs hatalmas küzdelmet hozott! A Fidesz mindent megpróbált! Ifikkel és a szebbik nem képviselőjével is erősítette csapatát, de mindhiába! 9:5 lett az eredmény a mi javunkra. Megkínlódtunk ezért az eredményért is. Hiába, nekünk még folyton-folyvást bizonyítanunk kell.

 

Katt a képre az eseményről készült fotógaléria megtekintéséhez!


Nagyon jól  éreztük magunkat és jó volt átélni, hogy sokan jöttek oda hozzánk gratulálni. Mi pedig a standunkon nagy betűkkel kiírva köszöntük meg a Kőbányán elért 10,8%-os eredményt. És ezúton is csak azt tudom mondani: Köszönjük Kőbánya!

Tóth Balázs, az LMP kőbányai koordinátora

 

Last modified on Monday, 17 May 2010 11:14

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lakótelep
Épül és szépül
Folyik az építkezés
Dolgozik a daru
Minden a helyére kerül
Régi újhegyi kép
Átadó ünnepség
Az iskola
A Gergely-bánya
Zajlik a munka

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia