Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tóth Balázs polgármesterjelölt nem hagyta szó nélkül a Kőbányai Kilátót

Rate this item
(1 Vote)

Tóth Balázs, a kőbányai LMP polgármesterjelöltje a Kőbányai Kilátó című időszaki kiadvány olvasása közben olyan cikkre bukkant, amit nem hagyhatott szó nélkül. Billentyűzetet ragadott és a Facebook oldalán tette közzé véleményét. Email-ben hívta fel figyelmünket bejegyzéséről, amely a kép alatt olvasható: 

Tóth Balázs, az LMP kőbányai polgármesterjelöltje

"A zalaegerszegi Geibinger Győző üzeni a kőbányaiaknak, hogy ne az LMP-re szavazzanak, hanem a budai Élő Norbertre! 

Ma a Kada-Óhegy sarkán lévő gyrososnál ebédeltem és megláttam a Kőbányai Kilátó ingyenes közéleti kiadványt a pulton. Már amúgy is bele akartam nézni, mert többen jelezték már nekem, a DK eme médiumában ismét az LMP-t szidalmazzák. A korábbi kampányokból tanulva ezen már meg sem lepődtem, de most mégis csak egy kőbányai kiadványról van szó, hát elolvastam.

Az író tollából először megtudjuk, hogy sokáig az LMP-t gondolta az új, tiszta erőnek. De aztán lehullt a lepel, mert kiderült, a Társaság a Szabadságjogokért ügyvédjeként Schiffer András védte Orbán Viktort Gyurcsány Ferenc Igazságügyi Minisztériumával szemben, ami perbe fogta. (Csak nem meglepődtek, hogy abban az érában is vegzálta a hatalom az ellenzékieket és civileket?)

De valószínűleg ezen a ponton még érezte a cikkíró, hogy lehetnek néhányan, akiket ez a tény még nem győzött meg arról, hogy az LMP a Fidesz trójai falova. Ezért bedobta az aduászt, miszerint Schiffer Szakasits Árpád dédunokája és mivel köztudomású, hogy a kommunista vezetők hetedíziglen fertőzték meg famíliájukat a gyilkos tanokkal, ezért Schiffer András is bolsevista.

Na most ez lehetett az a pillanat, amikor valaki súgott a szerzőnek, hogy a Kőbányai Kilátót olvasó célközönséget valószínűleg nem lehet meggyőzni valaki feltétlen gonoszságáról azzal, hogy őskommunista, ezért taktikát váltott.

A korábbiakat ugyan nem törölte, mert kellett a karakterszám, de egy huszárvágással bebizonyította, hogy Schiffer a nácikkal kokettál, mert fotóztatta magát a Jobbik napernyői alatt. Ezek után elégedetten dőlhetett hátra igazságkereső hős szerzőnk az irodai forgószékében, napnál világosabban bizonyította ugyanis, hogy az LMP a Fidesz bábja. Már csak a befejezés maradt hátra, a tömény igazságtól megzavarodott és tanácstalan tömegeknek ugyanis megmutatja a végén a helyes irányt. Ez pedig nem más, mint hogy a személyemben helyi polgármesterjelöltet indító és képviselőjelöltjeit Kőbányaiakból kiállító LMP helyett a XII. kerületi Élő Norbertre kell leadniuk szavazataikat.

Bódultan a rengeteg igazságtól és szépségtől, amit ez a cikk tartalmazott elhatároztam, hogy utánanézek, kicsoda ez a zseni, aki leleplez és igaz utat mutat egyszerre. Geibinger Győző Ő, aki egyedüli is ezen a néven a Facebookon. Sajnos nem gyönyörködhettem orcája és termete minden bizonnyal dávidi szépségében, mert egy rohadványos képet sem volt képes kirakni magáról. Ellenben rögtön leesett, hogyan láthatja ilyen tisztán a helyzetet itt Kőbányán: mivel jó messziről figyeli. Egészen Zalaegerszegről, ahogyan azt a kimentett Facebbok adatlapja bizonyítja, így a helyi ügyek ismerete és kuszasága nem befolyásolja igazságkeresését.

A budai DK-s polgármester-jelöltet tehát egy zalaegerszegi cikkíró ajánlja a kőbányaiak figyelmébe a helyi, gaz LMP-sekkel szemben. ... És volt képük szegény Hofi Gézát tenni a szennyújságuk címlapjára!"

Forrás: Tóth Balázs Facebook oldala

Last modified on Tuesday, 23 September 2014 11:02

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
Zajlik az éptkezés
Az iskola
Építési terv
Árkok és házak
Áll a szobor
Föld út
A Mély tó
Elkészült a lakótelep
Épül és szépül

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia