Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Önvédelmi mechanizmus

Rate this item
(0 votes)

A Mandiner.hu-n jelent meg Révész Máriusz írása. A cikk szerint a kőbányai MSZP-ben ma is ugyanazok a meghatározó alakok, mint a taghamisítás idején:

„A Kőbányai MSZP megújulása a következő módon történt. Ma is ugyanazok a meghatározó alakok, mint a taghamisítás idején. Kaszab hatalmasra duzzasztott alapszervezetét átvette az unokatestvére, akinek a cége szintén több százmillió forintnyi megrendelést kapott az önkormányzattól. A legnagyobb létszámú két alapszervezete a szintén számos kétes ügybe keveredett Novák Gyulának, illetve nővérének van, aki külső tag volt egy olyan cégben, ami bírósági ítélet alapján több mint 20 millió forinttal tartozik az önkormányzatnak. Ez a három alapszerv, ha összefog a szocialisták között gyakorlatilag mindent el tud dönteni a kerületben. Andó Sándor lett a kőbányai választmányuk elnöke...

A fent felsorolt becsületes emberek értékalapú közösségének meghívására, Gyurcsány Ferenc ma este, a kampánycsend előtt két nappal Kőbányán tart lakossági fórumot. Így erősítenék a szocialisták az "önvédelmi mechanizmus a korrupt haszonlesőkkel szemben"? Vagy inkább arról van szó, hogy megkezdődött a harc kőbányai szocialista szervezet kegyeiért? Nem lényegtelen, hogy a papíron még mindig hatalmas taglétszámú, emiatt erős érdekérvényesítő képességű kőbányai MSZP szervezet a jövőben ki mellé áll majd a baloldali belharcokban. Úgy tűnik, Gyurcsány lépéselőnybe került.”

Forrás: Mandiner.hu

 

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi újhegyi kép
Zajlik az éptkezés
A Mély tó
Elkészült a lakótelep
Folyik az építkezés
Részből egész
Épül a Mély tó
Még nincs kész
Épül és szépül
Épül a lego-ház

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia