Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Dr. György István levele

Rate this item
(0 votes)

Tisztelt Kőbányai Választópolgár! Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a legtöbb Kőbányán élő polgár nekem szavazott bizalmat az országgyűlési képviselő választás első fordulójában. Különösen nagy elismerés, és egyben felelősség is, hogy több mint 1500-an adták rám voksukat azok közül is, akik egyébként más párt, és nem a Fidesz listáját választották.

Ez a jelentős bizalom talán annak is köszönhető, hogy születésem óta a kerületben, Önök között élek, itt nőttem fel, itt jártam iskolába, itt nevelem gyermekeimet, itt tanítottam, itt voltam iskolaigazgató-helyettes. És köszönhető minden bizonnyal annak is, hogy sokan jó emlékeket őriznek arról az időszakról, amikor 1990 és 2002 között az Önök bizalmából 12 éven át polgármesterként szolgálhattam kerületünket és a kerületben élőket.

 

 

A Kőbányán szavazóknak kerekítve a fele, 49,64 százaléka rám adta voksát. Ez a pár tized százalék - amely csupán 97 szavazatot jelent -, eldöntötte, hogy Budapest 14. számú választókerületében, Kőbányán lesz második forduló is. Ezért a választásnak még nincs vége, április 25-én ismét szavaznunk kell Kőbányán!

Az már az első  fordulóban eldőlt, hogy a Fidesz fog kormányt alakítani. Meggyőződésem, hogy a Fidesz programja, amelynek fontos eleme a közbiztonság növelése, a korrupció visszaszorítása, a családok támogatása, az egészségügy rendbetétele, az Önök életkörülményeit is javítani fogja.

Az ország jelenlegi helyzetében nem a Fidesznek, hanem Magyarországnak van szüksége minél nagyobb felhatalmazást kapó, felelős kormányra, amely pártszimpátiájától, illetőleg párthovatartozásától függetlenül Magyarország, benne minden tisztességes, törvénytisztelő állampolgár érdekében kormányozza ügyeinket, az ország, és benne valamennyi település, család és ember sorsát. Minél nagyobb lesz a bizalom, minél szélesebb az összefogás és a felhatalmazás, annál hamarabb sikerül az ország szekerét kimozdítani a kátyúból, és ezen keresztül mindenki számára érezhetővé tenni a pozitív változást. Ha és amennyiben április 25-én a választók többsége bizalmat szavaz nekem, tisztában vagyok vele, hogy az munkám során minden Kőbányán élő iránti felelősséget is jelent egyben.

Az elmúlt években fővárosi képviselőként tapasztaltam, hogy a Kőbánya érdekében tett javaslataimat rendre azért szavazták le, mert ellenzéki képviselő voltam. Ezért fontosnak tartom, hogy Kőbányának kormánypárti képviselője legyen, hiszen így lehet nagyobb hatékonysággal képviselni a választókerület érdekeit, csak így lehet eredményeket felmutatni.

Polgármesteri munkám során is az vezérelt, és ezt országgyűlési képviselőként sem gondolnám másként, hogy a megválasztott képviselőnek minden helyi lakos jogos érdekeit képviselnie kell, függetlenül attól, hogy az a választópolgár épp kire adta a voksát. Ígérem, ha a második fordulóban is kitüntetnek bizalmukkal, az irodám ajtaja, mint ahogyan eddig, ezután is mindenki előtt nyitva áll.

Ha bizalmuknak köszönhetően a városrész országgyűlési képviselője lehetek, állam- és jogtudományi ismereteimet, legjobb tudásomat, mások iránti tiszteletemet és együttműködési készségemet felhasználva - a feladat nagyságához mért alázattal - mindent el fogok követni annak érdekében, hogy Kőbánya biztonságosabb, élhetőbb, és a munkahelyteremtésen keresztül kiszámíthatóbb megélhetést jelentő városrésze legyen Budapestnek.

Kérem, hogy április 25-én újra támogasson szavazatával! Higgye el, velünk jobb lesz!

Köszönettel és tisztelettel: Dr. György István

 

Last modified on Monday, 26 April 2010 09:10

Hírek

Régi képek, emlékek

Régi kép
Látkép
Még nincs kész
Dolgos kezek
Dolgozik a daru
Átadó ünnepség
Épül a lego-ház
Minden a helyére kerül
Régi újhegyi kép
Építik a tavat

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia