Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Burány Sándor: Kispest és Kőbánya rosszabbul él

Rate this item
(1 Vote)

A választás nem változtatta meg azt a tényt, hogy a kőbányaiak és a kispestiek zöme rosszabbul él, mint négy éve. Ezen változtatni kell - mondta Burány Sándor, az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP politikusa, aki mandátumot szerzett Budapest 9-es választókerületében. 

Az MSZP-s politikus mandátuma szombaton vált biztossá. A megállapított végeredmény alapján Burány Sándor a szavazatok 38,81 százalékát, 19 501 szavazatot kapott, a második helyezett a Fidesz-KDNP-s György István főpolgármester-helyettes lett 37,51 százalékkal, 18 851 szavazattal.

A mandátumot nyert szocialista politikus elmondta, az Országgyűlésben a kőbányaiak és a kispestiek problémáját kívánja szóvá tenni, rengeteg ügy vár megoldásra. Véleménye szerint az elmúlt években az adórendszerrel és a támogatási rendszerrel a felső tízezer érdekeit szolgálták; akik minimálbért keresnek, azok sokkal rosszabb helyzetben vannak, mint négy éve. Az ő érdekükben akar politizálni - fűzte hozzá Burány Sándor.

Az ellenzéki politikus közölte, reméli, hogy a fideszes képviselők tartani fogják a kampányban tett ígéreteiket a helyi fejlesztésekre. Példaként a Határ út és az Élessarok rendbetételét és az Ady Endre út felújítását említette.

Forrás: MTI

Last modified on Thursday, 17 April 2014 21:08

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a Mély tó
Elkészült a lakótelep
Építési terv
Épül a lego-ház
Épül a lakótelep
Dolgos kezek
Zajlik a munka
Lakótelep a világ végén
Már állnak a házak
Átadó ünnepség

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia