Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Budapest Márka: elismerést kapott a kőbányai Mikropakk és a KSC

Rate this item
(1 Vote)

Két sikeres kőbányai szervezet vehette át eddig a főváros elismerő címét, a közelmúltban életre hívott Budapest Márka díjat, amit további négy kerületi intézmény, illetve vállalkozás számára adnak át a közeljövőben. A Kőbánya Sport Club számára karácsony előtt, a Mikropakk Kft. számára pedig január 23-án adta át dr. György István főpolgármester-helyettes, Kőbánya országgyűlési képviselője a kimagasló színvonalú tevékenységet nyújtó fővárosi vállalkozások, intézmények, illetve szervezetek munkáját elismerő címet.

 

– Egy város, egy kerület működéséhez nemcsak jó önkormányzatra, képviselőtestületre van szükség, hanem aktív civil szervezetekre és jól működő vállalkozásokra, amelyek szinte eggyé válnak az adott várossal, városrésszel és a gondjaikból éppúgy kiveszik a részüket, mint a sikereikből – fogalmazott a díjátadón dr. György István, s kihangsúlyozta: szerencsére Kőbányán is működnek ilyen szervezetek, társaságok, amelyek a nehéz gazdasági körülmények között is garanciát jelentenek a fejlődésre. – Ilyen magyar tulajdonban lévő, jelentős helyi munkaerőt is foglalkoztató vállalkozás a Mikropakk Kft, amelynek a Fővárosi Önkormányzat a Budapest Márka elismerő címet adományozza. Köszönet illeti a cég vezetőit és dolgozói a remek munkáért – e szavak kíséretében adta át dr. György István főpolgármester-helyettes a Fővárosi Közgyűlés 2013 novemberében alapított díját Fazekas Gábornak, a Mikropakk ügyvezető igazgatójának.

 

Dr. György István elmondta, hogy a X. kerületben egy másik gazdasági társaság, az EGIS is hamarosan megkapja a hasonló elismerést és további négy, nagyszerűen működő intézmény, illetve szervezet; a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, a Kőbányai Zenei Stúdió, a Kroó György Zeneiskola, valamint a Kőbánya SC munkáját értékelték úgy a fővárosi képviselők, hogy az alkalmas a Budapest Márka elismerésre.  A KSC mesteredzője, Turi György még a klub karácsony előtti évzáró eseményén vehette át a Budapest Márka díjat, amellyel az egyesület színvonalas szakmai tevékenységét, a nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók és edzőik munkáját ismerte el a főváros.

(A Budapest Márka elismeréssel azokat a szervezeteket, gazdálkodó egységeket, magánszemélyeket jutalmazza a főváros vezetése, amelyek, illetve akik tevékenységükkel öregbítik a főváros hírnevét, munkájuk főleg ide összpontosul, illetve sikeres tevékenységük révén gazdasági, vagy más előnyökhöz jutnak a Budapesten élő emberek Az elismerés oklevéllel, valamint a Budapest Márka kitüntető cím emblémájának használatával jár, amelyet a díjazottak tevékenységük során, illetve termékeiken használhatnak.) 

Forrás: Dr. György István honlapja, Kőbánya.hu

Last modified on Friday, 24 January 2014 11:37

Hírek

Régi képek, emlékek

Föld út
Dolgozik a daru
Zajlik az éptkezés
Árkok és házak
Épül a lego-ház
Lakótelep a világ végén
Minden a helyére kerül
Már állnak a házak
Épül a lakótelep
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

Szúnyoggyérítés Kőbánya teljes területén

A Kőbányai Önkormányzat intézkedett szúnyoggyérítés ügyben! - tájékoztatja a kerületben...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia