Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Hogy ünnep legyen az ünnep

Rate this item
(1 Vote)

A Kőbánya.hu önkormányzati honlap számolt be arról, hogy december 19-én ajándékosztás volt a Bárkában. Sok rászoruló kőbányai nyugdíjas és gyermekes család karácsonyát szépítheti meg a jól megrakott ünnepi csomag. A kőbányai képviselők sok millió forintot szavaztak meg arra, hogy a kerületben élő rászorulók közül karácsony előtt megajándékozzák azokat, akiket a szociális ellátó szolgálatok, vagy az egészségügyi rendszer munkatársai javasoltak.

 

A kiértesítettek egy része a polgármesteri hivatal ügyfélszolgálatán vehette át az ajándékcsomagot, a Bárka Sibrik Miklós úti központjában pedig olyanok kaptak segély-, illetve ünnepi csomagot, akiket a Gyermekjóléti Központ, vagy a Családsegítő Szolgálat munkatársai ajánlottak e körbe. A Kőbányai Önkormányzat összesen több mint 700 gyermekes családot, illetve idős embert ajándékozott meg tartós élelmiszereket és ünnepi finomságokat is tartalmazó csomaggal, ezek közül több mint félszázan jöttek a Bárkába.

 

Szabóné Gerzson Sarolta a népjóléti bizottság elnöke a Gyermekjóléti központ két munkatársával, Lados Noémivel és Árkovics Henriettával osztotta az ajándékcsomagokat, később Weeber Tibor alpolgármester is csatlakozott az ajándékozókhoz. A karácsonyi csomag sokakat váratlanul ért ugyan, de mindenki örült az ajándéknak – a legkisebbektől a legidősebbekig. Többen hálálkodva köszöngették a teli szatyrot, mások gyors léptekkel vitték haza a csomagot, had örüljenek a többiek is. Hogy mindenkinek, vagy legalább minél több kőbányainak boldog legyen a karácsony… 

 

Forrás: Kőbánya.hu

Last modified on Sunday, 22 December 2013 21:55

Hírek

Régi képek, emlékek

A Mély tó
Régi kép
Még nincs kész
Átadó ünnepség
Részből egész
Építési terv
Épül a Mély tó
Zajlik a munka
Épül és szépül
Dolgozik a daru

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia