Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Cseh Tamás-Nap Kőbányán 2014. január 18-án

Rate this item
(2 votes)

Cseh Tamás-Nap lesz Kőbányán 2014. január 18-án, 14:00 órától a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban. A magyar kultúra napja alkalmából és a magyar örökség díjas Cseh Tamás emlékére rendezendő napon nem hivatásos előadók éneklik a dalokat, a dalszövegíró, fotó és klip pályázat nyertesei mutatják be alkotásaikat. A pályaművek előzetes zsűrizése után a legjobb előadók és alkotók meghívást kapnak, hogy produkciójukat a kulturális központ színpadán, élőben is bemutathassák.

A 14.00 órakor kezdődő „Cseh Tamás Nap Kőbányán 2014” programon a zsűri tagjai újra értékelik az előadókat, az előadott dalok és az előadás egyediségét, hitelességét, illetve a fotók vagy klipek eredetiségét, ötletességét, dalokhoz való viszonyát. Az itt legjobbnak bizonyuló produkciók a gálaesten még aznap este 18 órakor a díjazottak hivatásos művészek társaságában lépnek fel és vehetik át a jól megérdemelt díjakat. További információ az alkalomra létrehozott Facebook oldalon olvasható. 

A szervezők célja, hogy a dalokat és a benne rejlő értékeket minél szélesebb körben megismerhetőek legyenek az előadó művészet és a vizuális művészet (fotó, film, video) segítségével.

A belépés díjtalan!

Forrás: Kőrösi.org

Last modified on Sunday, 19 January 2014 12:21

Hírek

Régi képek, emlékek

A Gergely-bánya
Az iskola
Épül a Mély tó
Minden a helyére kerül
Még nincs kész
Dolgos kezek
Zajlik az éptkezés
A Mély tó
Épül a lakótelep
Már állnak a házak

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia