Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Saját telephelyet alakított ki a kőbányai Qualifil Kft.

Rate this item
(2 votes)

Saját telephelyet vásárolt a Qualifil Kft. 20,5 millió forint értékben, melyhez 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 8 millió forint visszatérítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett Mikrovállalkozások fejlesztése pályázaton. Ezzel lehetővé vált az ügyelek kulturáltabb fogadása és saját dolgozóik munkakörülményeinek javítása.

A QUALIFIL Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 4 millió forint vissza nem térítendő támogatást és 8 millió forint visszatérítendő kedvezményes kamatozású mikrohitelt nyert a „Mikrovállalkozások fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Közép-magyarországi Operatív Program keretében. A 20,5 millió forint összköltségű beruházásból telephelyet vásároltak székhelyük közelében Budapesten a X. kerületben.

A QUALIFIL Kft. több mint 20 éve könyvelési, adó-tanácsadási szolgáltatással és ingatlankezeléssel foglalkozik. Az ügyfelek színvonalas fogadása és a zavartalan munkafeltétele, hogy önálló telephelyen bérbeadóktól függetlenítve tudjanak dolgozni, a korábbi ügyfelek által is könnyen megközelíthető helyen. Ennek érdekében a vállalkozás pályázatot nyújtott be a „Mikrovállalkozások fejlesztése”című konstrukcióra. A projekt megvalósítását érdemesnek találták A projekt keretében beszerzett ingatlan lehetőséget teremt a cég további fejlődésére. A megfelelő környezet hozzájárul a jelenlegi ügyfélkör bővüléséhez, a cég megítélésének javításához, így a közeljövőben a forgalom és ennek következtében a szükséges létszám bővítéséhez is. Munkatársaik az eddiginél lényegesen kulturáltabb környezetben dolgozhatnak, a bérbeadók diktálta feltételektől függetlenítve magukat.

Last modified on Tuesday, 12 March 2013 15:39

Hírek

Régi képek, emlékek

Elkészült a lakótelep
Építik a tavat
Föld út
Épül a Mély tó
Épül és szépül
Már állnak a házak
Árkok és házak
A Gergely-bánya
A Mély tó
Építési terv

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia