Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ünnepi koncert a Bárka Családsegítő Szolgálat épületében

Rate this item
(0 votes)

December 5-én ünnepi koncert helyszíne volt az újhegyi Bárka Kőbányai Családsegítő Szolgálat. A műsor főszereplője, Nagy Ferenc hegedűművész - aki egyben az épületben működő Baba-mama klub egyik kis tagjának édesapja - komolyzenei válogatásból álló előadással lepte meg a Baba-mama klub és a Kék Szalag Klub tagjait.


Nagy Ferenc

A hegedőművész ilyen típusú zenei koncertjére nem első alkalommal kerül sor az intézmény falai között, melyet az anyukák és kisgyerekeik ismét nagy örömmel fogadtak. Az ingyenes koncert segítségével a gyermekek már kicsiny korban megismerkedhetnek a komolyzene szépségével, emellett a szülők is - kiszakadva a mindennapi rohanás monoton világából - emelkedettebb hangulatba kerülhetnek az ünnepek közeledtével.

Nagy Ferenc hegedűművészen kívül fellépett még Mihályi András (zongora), valamint Szőnyi Franciska tanuló (hegedű), akit édesanyja kísért zongorán.


Szőnyi Franciska

A koncert során elhangzottak többek között Beethoven, Chopin, Csajkovszkij egyes darabjai, az előadást Vivaldi "Tél" című műve zárta. A műsor végeztével a gyerekeknek édes meglepetéscsomagokkal kedveskedtek a Családsegítő Szolgálat munkatársai.

Bárka Kőbányai Családsegítő Szolgálat címe: 1108 Budapest, Sibrik Miklós út 76-78.

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Elkészült a lakótelep
Épül a Mély tó
Épül a lego-ház
Építik a tavat
Árkok és házak
Már állnak a házak
Régi kép
Régi újhegyi kép
Minden a helyére kerül

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia