Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Befejeződtek a szóbeli érettségik Újhegyen is

Rate this item
(0 votes)

Az újhegyi lakótelepen, 2003 óta működő felnőtt esti gimnázium ezt a tanévet is eredményesen zárta. 37–en tettek érettségit a Széchenyi István Általános iskola területén működő Budakalász Gimnázium Kőbánya – Újhegyi Tagintézményében.

A „második esélyként” emlegetett esti gimnázium tagintézmény vezetője, Sándor Zoltán az elégedettség hangján értékelte a tanévet, s a lezajlott érettségit a végző  hallgatók előtt.

„Örülök, hogy jó  ötlettől vezéreltetve szerveztem meg az esti felnőtt képzést itt a piros iskolában. Jó érzéssel tölt el, amikor látom a most érettségizettek között a volt általános iskolai tanítványaimat, a most hozzánk járó gyerekeink szüleit, és mindazokat, akiket az élet belekényszerített abba, hogy a szakmájuk mellett bővítsék a tudásukat, ismereteiket, valamint megszerezzék az érettségit.”

„Pedagógusként boldogsággal tölti el a szívemet az az érzés, hogy nem volt hiába való, ez a közel, kilenc évi munka. A gimnáziumi tanári kar lelkes és áldozatkész munkája is meghozta a gyümölcsét évek alatt. Büszke vagyok a diákok és a tanárok munkájára.”

Az érettségi elnöke is elismerően szól a képzőintézmény eredményes felkészítő  munkájáról, s a hallgató kitartó tanulásáról.

Ennek az évnek a kuriózuma az volt, hogy három testvér egy időben szerezte meg az érettségit, a család nagy örömére.

Gratulálunk a végzősöknek.

Sándor Zoltán Attila
tagintézmény vezető

Hírek

Régi képek, emlékek

Árkok és házak
Látkép
Régi újhegyi kép
Már állnak a házak
Épül a lego-ház
Épül a lakótelep
Föld út
Részből egész
Áll a szobor
Régi kép

Közösségi Hírek

Hogyan védekezzünk a csalások ellen az online vásárlás során?

Hogyan védekezzünk a csalások ellen…

OTP Mobil: az online vásárlók ötöde még mindig nem ellenőrzi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia