Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Széchenyisek az Öttusa Világ Kupán

Rate this item
(0 votes)

Május 9.-én vasárnap a Fradi ifjúsági sport telepén, Kőbányán került megrendezése, egy igen rangos atlétikai verseny: az öttusa világ kupa. A versenyszámok szünetére a rendezők zenés-táncos produkciókat iktattak be, a nézők, szórakoztatására. Olyan diák csoportokat kerestek, aki Kőbányai illetőségűek és valamilyen zenés sportos műsorszámmal tudnak fellépni. A Kőbányai Sportirodán tudták, hogy a Széchényiben már évek óta működik gúla csoport, akik nem csak Bp. szintű versenyeken szokták eredményesen megmérettetni magukat, (az idei évben is aranyérem tulajdonosai lettek a lányok), hanem, már sokszor, sokféle nagy rendezvényen is rutinosan mutatják be, az akrobatikus tornának ezt az ágát, ezért bátran ajánlották őket erre a rendezvényre is.

Katt a képre a fotógaléria megtekintéséhez!

 

Igaz, hogy a mostani csapat tagjai még kezdők, 1-2-3-osok, de ebben az évben már több verseny és rendezvény sikeres résztvevői voltak. Ezen alkalommal is sikerült elkápráztatniuk a pompon táncos tornájukkal a közönséget. A lányok kedvét még az sem szegte, hogy az időjárás nem éppen a szabadtéri rendezvényeknek kedvezett.

A csapat tagjai: Gyarmati Henrietta, Tajti Petra, Hollósi Dominika, Kun Dzsenifer, Papp Zsófia, Fekete Nóra, Miklós Dorottya, Wu Lin Si, Lin Yue, Farkas Lívia, Szabó Fruzsina, Kókai Krisztina, Tajti Nikolett, Varga Noémi

Köszönet a szülőknek, hogy nem csak hétköznap, de hétvégén is lehetővé teszik, hogy a csapat eleget tudjon tenni a felkéréseknek. Külön ki kell emelni Varga Noémi szüleit, akik még azt is fölvállalták a gyerekek érdekében, hogy a fellépéshez nélkülözhetetlen szőnyegeket is odaszállítják a helyszínre.

Sok sikert a csapatnak a továbbiakban is, egyben Gratulálunk Kovács Gabriella testnevelő tanárnőnek is az áldozatos felkészítő  munkájáért!

 

 

Last modified on Thursday, 03 June 2010 22:05

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgozik a daru
Árkok és házak
Épül a Mély tó
Építik a tavat
Épül a lakótelep
Látkép
Részből egész
Építési terv
Áll a szobor
Zajlik az éptkezés

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia