Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Második csepp a tengerben…?! (egy fecske nem csinál nyarat?!)

Rate this item
(0 votes)

Egy kísérlet elvégzése és tapasztalatai még nem jelenthetik azt, hogy annak eredménye a tudomány szempontjából igaz, és bizonyított törvényszerűségről, vagy dologról van szó!? Valahogy így van ez a pedagógiában is. Ha valamit egyszer elmondunk, az nem biztos, hogy tudássá válik. Az emberi viselkedés, és a szokások kialakítása, hibák és jó megoldások sorozatából fejlődhet ki, kellő odafigyelés és gyakorlás alapján. Egy másik kísérletemről szólnék, de félek, hogy hamar, mert még csak az előkészítő fázisánál tartok.

A példa ragadós..?! Nem tudom?! Guszti után, egy másik roma tanulómról tennék említést. Hasonlóan itt él Kőbányán, szintén rossz körülmények között, s közelebb a bűn világához. Szülei egyszerű emberek. Három testvér, mind fiú. A középsőről, Krisztiánról beszélek.

Egy hónapja van a felkészülésre és a bizonyításra önmaga és a környezete számára. Talentuma, az „őserő”. Botond a javából! Nyugodt, de igyekvő személyisége, ha kellő szorgalommal párosul, akkor a fizikuma, ereje Őt is berobbanthatja, a súlyemelők élvonalába.

 

 

Katt a képre a fotógaléria megtekintéséhez!

 

Nagy Bernadett kétszeres EB bajnokunk, a BKV Előre edzője, szintén reményt lát Krisztiánban. Az éves tagdíját befizettem neki, azzal a feltétellel, hogy, ha leáll, és nem edz, akkor, vissza kell adnia nekem a pénzt. Én annak örülnék a legjobban, ha erre nem kerülne sor, és inkább eredmények, érmek formájában jelenne meg a befektetett bizalom!?

Várjuk meg a kísérlet végét együtt…

 

Last modified on Tuesday, 13 April 2010 21:25

Hírek

Régi képek, emlékek

Minden a helyére kerül
Az iskola
Látkép
Részből egész
Még nincs kész
Árkok és házak
Lakótelep a világ végén
Zajlik az éptkezés
Zajlik a munka
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia