Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Szokjon le a dohányzásról! Segítünk!

Rate this item
(0 votes)

Kőbánya polgármestere, Kovács Róbert a Facebook oldalán jelentette be, hogy pont egy évvel ezelőtt hagyta abba dohányzást.

A Kőbánya.info remek ötletnek tartja a polgármester "coming out-ját". Épp ezért úgy döntöttünk, hogy mozgalmat indítunk és összegyűjtjük a pozitív példákat, így mutatva meg: le lehet győzni a függőséget! Megkérjük hát mindazokat, akiknek szintén sikerült felhagyni a káros szenvedélyükkel, osszák meg történeteiket velünk, hogy közölhessük azokat Olvasóinkkal! A személyes beszámolókat külön rovatba foglalva fogjuk összegyűjteni.

Azokat is támogatni szeretnénk, akik még csak elhatározásig jutottak, és szükségük van esetleg a nyilvánosság erejére ahhoz, hogy bele is vágjanak ebbe a nagy csatába. Így várjuk azoknak a jelentkezését is, akik portálunk és újságunk népes olvasótábora előtt tennének fogadalmat: nem gyújtanak rá többé. Fogadalmukat közölni fogjuk, hogy nagyobb nyomatékot adjunk azok megtartásának.

A sikeres leszokásról szóló beszámolókat és a fogadalmakat erre az email címre várjuk: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Last modified on Sunday, 12 August 2012 15:20

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül és szépül
Régi kép
Épül a lego-ház
Régi újhegyi kép
Dolgozik a daru
Épül a lakótelep
A Gergely-bánya
Az iskola
A Mély tó
Részből egész

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia