Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Fergeteges kőbányai gyermeknap

Rate this item
(0 votes)

A Gyermeknap idén a kerület legsűrűbben lakott városrészében, Újhegyen kapott helyet. Az Újhegyi sétányon és a Harmat utca füves területén koncert, táncbemutató, ügyességi játékok, ingyenes ugrálóvár és interaktív előadás várta a gyerekeket. Az időjárás is kegyébe fogadta a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ által szervezett sokszínű eseményt, így remek hangulatú családi nap kerekedett a panelházak zöld tövében. 

 

Tombolás az ugrálóvárban és elmélyült kézműveskedés

 

Aszfaltrajz a sétányon

 

Labirintus a vállalkozó szelleműeknek

 

Pingpong és játszószőnyeg a fák árnyékában

A színpadon a Bojtorján zenekar adott kellemes hangulatú koncertet, amelyen megtudhattuk, hogy az együttes frontembere, Pomázi Zoltán Újhegyen járt iskolába, és sosem gondolta volna, hogy egyszer fel fog itt lépni. Az előadóművész nosztalgiázása után a szülők emlékei elevenedtek meg, amikor a zenekar a Micimackó, Bóbita és Ákombákom dalokat kezdte játszani.

 

A Bojtorján koncertje

A koncert után a kőbányai Magic Dance School tánciskola csoportjai tartottak nagy sikerű bemutatót: a lányok és fiúk táncmozdulatai sokakra átragadtak a nagy létszámú nézősereg körében.

 

Magic Dance School bemutatója a színpadon és a nézők

Az Újhegyi Közösségi Ház sem maradt ki a programkínálatból, ahol különleges játék várta a gyerekeket: a legbátrabbak hatalmas párnacsatában vehettek részt. A Kőrösi Kulturális Központ részről Nagy Irma moderálta a pergő csatát, amelyen mint kartácstűz repkedtek a párnák.

 

Nagyon jól sikerült a kőbányai gyermeknap, kicsik és nagyok mindannyian megtalálták a megfelelő időtöltési lehetőséget. Az esemény rengeteg embert vonzott, így külön öröm, hogy hiába volt a nagy tömeg, az emberek odafigyeltek egymásra, és mindenki türelmesen és fegyelmezetten várakozott még akkor is, ha sorba kellett állni. 

Köszönjük a Gyermeknapot a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központnak!

 

A szervező Kőrösi Kulturális Központ csapata, a bal oldali képen Morassi László programigazgató és Joós Tamás igazgató (mindkettő világos felsőben) Weeber Tibor alpolgármesterrel beszélget

Last modified on Sunday, 12 August 2012 13:10

Hírek

Régi képek, emlékek

Föld út
Áll a szobor
Épül a lego-ház
Dolgos kezek
Építési terv
Épül a Mély tó
Zajlik a munka
Folyik az építkezés
Árkok és házak
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia