Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Tanulj SzakMÁt! - Pályaorientációs és Szakképzési Börze a MOM Központban március 5-én

Rate this item
(0 votes)

A Budapest Főváros Kormányhivatala immár negyedik alkalommal szervezi meg a Tanulj SzakMÁt! Pályaorientációs és Szakképzési Börzét a MOM Sport és Uszoda Központban. Az egész napos program célja, hogy a fővárosban működő gimnáziumok és szakképző intézmények végzős diákjai, valamint regisztrált, szakképzésben részt venni szándékozó álláskeresők számára nyújtson segítséget a munka világába való bekapcsolódáshoz. 

A börzén a Főváros 5 Szakképzési Centrumának 62 szakképzési intézménye, további 10 nem állami fenntartású szakképző iskola, 20 munkáltató partner és szakmai szervezet vesz részt kiállítóként 66 szakirányban elérhető felnőttképzési ajánlattal. Az intézmények önálló standokon szórólapjaikkal, képzési tájékoztatóikkal, képzésekre szóló jelentkezési lapokkal és személyes információnyújtással várják az érdeklődőket.

A korábban megszokottakhoz az idei évben is egész napos színpadi programmal készülnek a szervezők. A délelőtti programban a „Siker szakmák sikeres mesterei” témában Hajas László mesterfodrász, Dévényi Kathy sminkmester, Bede Róbert sztárséf, Deniz előadóművész, rapper, Kisó rádiós műsorvezető, Kricky olimpiai bajnok cukrász, valamint Szujó Zoltán sportriporter mesél pályaválasztása / szakmaválasztása történetéről és a sikerhez vezető útról. A délutáni program panelbeszélgetésekből áll, melyek keretében különböző megközelítésből kerülnek bemutatásra a szakképzés lehetőségei. A látogatók bekapcsolódhatnak a beszélgetésekbe, feltehetik személyes kérdéseiket.

Nyitvatartás2019. március 5., 9-től 16 óráig, megnyitó: 9:30 óra  
Helyszín: MOM Sport és Uszoda Központ  (1123, Budapest, Csörsz utca 14.).
Az eseményt megnyitja: dr. György István, kormánymegbízott, Budapest Főváros Kormányhivatala


Last modified on Thursday, 07 March 2019 09:41

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Áll a szobor
Még nincs kész
Már állnak a házak
Épül a lakótelep
Dolgos kezek
Lakótelep a világ végén
Látkép
Az iskola
Épül és szépül

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia