Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Lakossági fórum a Népligetről március 31-én

Rate this item
(4 votes)

Szeretné, ha a Népliget jobb hely lenne?  Ön szerint hogyan lehetne Budapest legnagyobb parkját jobban kihasználni? Milyen programokat, rendezvényeket látogatna szívesen? Milyen fejlesztéseknek örülne az idősebb korosztály és hogyan lehetne a kisgyerekes családok számára vonzóvá tenni a parkot? Vannak ötletei, elképzelései a park fejlesztésével kapcsolatban? Jöjjön el március 31-én, a Hunguest Hotel Platánusban megrendezésre kerülő lakossági fórumra és ossza meg velünk!

Játszótér hinták nélkül (Fotó: Doró Viki)

A ReCity Magazin által koordinált “Társszakmák együttműködése a fenntartható városért” műhelymunka keretében fiatal építész, tájépítész, szociológus hallgatók egy új, komplex fejlesztési terv kialakításán dolgoznak. Céljuk, hogy a Népliget családbarát közösségi térré és szabadidős tevékenységek megbecsült helyszínévé váljon!

A műhelymunka résztvevői hisznek abban, hogy semmilyen átalakítás, fejlesztés nem érhet célt a lakosság bevonása nélkül. Szerintük a parkot – első lépésként – a környéken élők számára kell vonzóvá tenni, ezért szeretettel várnak mindenkit, akit zavar a Népliget mai állapota, kihasználatlansága, rossz híre! Tegyük közösen barátságos hellyé a Népligetet!

Időpont: 2016. március 31. (csütörtök), 18:00-20:00
Helyszín: Hunguest Hotel Platánus, Madrid terem (1087 Bp., Könyves Kálmán krt. 44.)
Kérdése van a lakossági fórummal kapcsolatban? Várjuk levelét a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre!

A műhelymunka a Nemzeti Tehetség Program keretében, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

ReCity Magazin

Forrás: Recity.hu

Last modified on Monday, 04 April 2016 13:05

Hírek

Régi képek, emlékek

Látkép
Lakótelep a világ végén
Részből egész
A Mély tó
Minden a helyére kerül
Az iskola
Már állnak a házak
Építik a tavat
Átadó ünnepség
Régi újhegyi kép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia