Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Jelölj te is Richter Aranyanyut!

Rate this item
(1 Vote)

Van olyan pedagógus, aki meghatározó az életedben? Vagy a gyermekedében? Van olyan orvos, egészségügyi dolgozó vagy szociális munkás, aki emberségből, szeretetből olyat tett értetek, ami talán másnak nem tűnik fel, de nektek kinyitotta a világot, megváltoztatta az életeteket? Jelöld, hogy mi díjazhassuk, jelöld, hogy megmutathassuk, hány értékes nő dolgozik értünk, sokszor láthatatlanul. 

2015-ben immár ötödik alkalommal hirdetjük meg a Richter Aranyanyu Díjat, amellyel az egészségügyben, oktatásban vagy szociális területen dolgozó nők munkáját szeretnénk elismerni és elismertetni. A 2011-ben alapított díjat és az azzal járó 200 ezer forintos pénzjutalmat a kilenc nő veheti majd át. Olyan köztünk élő hősnőket keresünk, akik kiemelkedően sokat tesznek értünk, családunkért és közösségünkért.

Az ajánlásokat négy kategóriában várjuk a www.aranyanyu.hu/dij oldalon  2015. szeptember 15-ig. Írd meg a történeted, mutasd be a számodra, számotokra fontos, meghatározó és általad jelölni kívánt orvosnőt, pedagógust, egészségügyi szakdolgozót vagy szociális területen dolgozó nőt.

További részletekért kattintson a képre, vagy erre a linkre: aranyanyu.hu

Last modified on Monday, 21 September 2015 14:50

Hírek

Régi képek, emlékek

Zajlik az éptkezés
Még nincs kész
Dolgos kezek
Építési terv
Átadó ünnepség
Föld út
Az iskola
Látkép
Folyik az építkezés
Árkok és házak

Közösségi Hírek

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

Szúnyoggyérítés Kőbánya-Kertvárosban

A Kőbányai Önkormányzat tájékoztatja a lakosságot, hogy Kőbánya-Kertváros térségében földi...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia