Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Isaszegi kerékpáros emléktúra április 11-én

Rate this item
(1 Vote)

2015. április 11-én, szombaton Kőbányáról indul az Isaszegi kerékpáros emléktúra, amelyen a részvétel ingyenes. Az isaszegi csata évfordulója alkalmából megrendezett, hagyományos Isaszegi - összesen 60 km-es - kerékpáros emléktúra során a résztvevők rendőri és szervezői felvezetés mellett eltekernek Kőbányáról Isaszegre. Isaszegen a csata emlékművénél megemlékeznek a Hősökről. A közös főhajtás és koszorúzás után szervezetten indulnak vissza Kőbányára. 

A túráról: A várhatóan 250-300 kerékpáros zárt csoportban halad, 15-20 km/órás sebességgel. Odafelé és visszafelé is megállnak egy 20-30 perces pihenőre. 12 évnél idősebb, rendszeresen bicikliző gyerekek számára már javasolják a részvételt, vagyis családi programnak sem utolsó ez a közös kerékpárzás. A szervezők kérik, hogy mindenki megfelelően felkészített (szervizben ellenőrzött) kerékpárral jöjjön! Különösen javasolják, hogy a kerekek, gumik, fékek legyenek rendben! Fejvédő viselését javasolják! A kulacsban legyen víz, és a kis hátizsákba, a széldzseki mellé érdemes betenni egy-két szendvicset és egy kis édességet is. Ha valakiknek útközben problémája akad, akkor a szervezők segítenek, szükség esetén be lehet ülni a kísérő autók egyikébe. 

A túra biztonságos haladását a Kőbányai Rendőrkapitányság mellett a Kőbányai Wolf Polgárőrség és az Alfa Polgárőrség is segíti. Az útvonalon a Vuelta Sportiroda és a Kőkert Kft. autói és munkatársai segítenek a rászorulóknak. 

További információ és részletek a plakáton!

Last modified on Saturday, 11 April 2015 17:40

Hírek

Régi képek, emlékek

Építési terv
Lakótelep a világ végén
Dolgozik a daru
Föld út
Épül a lego-ház
Régi újhegyi kép
Elkészült a lakótelep
Folyik az építkezés
Épül a lakótelep
Látkép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia